Duda med spanjem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


simona2 -> Duda med spanjem (5.10.2005 14:12:32)

Ojla,
moja sončica sicer zaenkrat še nima dude, vendar me zanima ali je priporočljivo dati otroka spat z dudo? Nam so namreč leto julija v babiški šoli v Lj rekli, da so najnovejše raziskave na Japonskem prinesle nove ugotovitve in sicer, da je to dobro, da ima dojenček me spanjem dudo. No pa me zanima, kako ve to delate.




mammy26 -> RE: Duda med spanjem (5.10.2005 14:19:28)

ta večja dva dude sploh nista imela, medtem ko Tia - 4 mesece ima dudo samo za spanje. In sicer se zvečer podojiva, podremo kupčka, jo položim v posteljco in ji dam dudo. Tia zaspi zelo hitro in potem tudi odvrže dudo ter spi vso noč brez nje.




Anonimen -> RE: Duda med spanjem (5.10.2005 14:20:21)

Pri nas jo ima v ustah včasih samo toliko časa, da zaspi. Potem pa jo vrže ven.




PBJ -> RE: Duda med spanjem (5.10.2005 14:30:45)

Naš zaspi in spi brez dude. Sploh je noče, mogoče jo ima v tednu  1x v ustih, pa še takrat mu jo je treba držati, da jo vleče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Saj mu jo ne siliva, ampak po kopanju je tako utrujen, da grozno joka in takrat bi se lahko z dudo potolažil, pa nič od tega...

To sem jaz že tudi nekje slišala, da bi naj bila duda prvih nekaj mesecev koristna. Sicer pa ne veš, komu bi verjel. Čez par let bodo prišli spet s kakšnimi novimi izsledki...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz pravim, da če se otrok z njo potolaži, naj jo ima, ampak ne predolgo; če pa je noče, je pa noče. Saj se jih da potolažiti tudi na druge načine, sploh ko so že stari 2, 3 mesece.

lp 



lp




Marogica -> RE: Duda med spanjem (5.10.2005 14:30:51)

Ta prvi je ni imel nikoli. Posledica: prsti v ustih.

Ta drugi:
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pri nas jo ima v ustah včasih samo toliko časa, da zaspi. Potem pa jo vrže ven.





Pinja -> RE: Duda med spanjem (5.10.2005 14:35:09)

Taja jo ima samo za tolažbo in spanje. Ponoči jo ima skoz notr, problem rata ko je zamašen nosek in mora dihat skozi usta pa ne more met dudice not. Takrat je pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Boljš duda, kot prstek.




Stran: [1]