Pajaca -> RE: Body ali majčka? (6.10.2005 11:40:52)
|
Jaz sem za bodije in ne mislim kupovati majčk. Pri prvi sem jih mela sposojene, pa so bila le za silo.... vedno je vse nekje lezlo ven, pa okol so se vrtele, pa še moj jih ni maral, ker je rekel, da s tistimi velikanskimi tacami ne more teh štrikcov zavezovati. Splišni.... pri širokem povijanju ni nobenega problema. Imaš dve varianti.... večji bodi. Al pa da najprej daš gor pampersko, pa zapneš body, pa čes daš plenico pa povijalno..... Ok ni sicer to to, ampak vseeno bolje, kot majčka. Patronažke naj pa jamrajo kakor želijo, meni je bilo vseeno. One imajo tam v materinski predpotopne spiske kaj vzeti s sabo v porodnišnico in kaj kupiti za otroka. Ok saj večina stvari drži, a kaj bi pa lahko spremenili. Rečmo telefonsko kartico.... se ne spomnem če je bil sploh kakšne telefon v porodnišnici, vse smo imele mobitele, pa tele majčke bi lahko zamenjali z bodiji, ker dojenčka lažje oblečeš v body. Ok majčko ne tlačiš čez glavo, ampak moraš pa najprej zavezati na hrbtu eno majčko, pa pol še drugo, pa premetavaš mulca sem in tja..... ma je lažje oblečt body, pa roke not vtaknt.... pa zapet. Pa še vse je bolj fiksno.
|
|
|
|