peškasto sadje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

m_m -> peškasto sadje (5.10.2005 13:20:30)

Kaj narediti z njim? Recimo maline. A dam v sadno kašo samo sok zmučkanih malin ali lahko dam tut tisto kar ostane s peškami vred? Al so vse peške za male otroke "užitne"?

jazz -> RE: peškasto sadje (5.10.2005 13:26:18)

Koliko pa je star? Moj mali jih je zdajle dva meseca jedel ko nor. Star je sedaj deset mesecev. Nisem nič komplicirala,pešk pač ne prebavijo,ni panike. V figah so tudi, pa sem mu jih ravno tako dala. Druga stvar se mi zdi grozdje, tam jih poberem ven in z ostalega sadja tiste večje tudi.Ja, pa v kiviju so tudi,nič hudega,po moje!

m_m -> RE: peškasto sadje (5.10.2005 13:44:34)

Moja je šele 5,5. Jabolko pa korenček ji tudi naribam, pa poje, včasih se malo zatakne in hoče izbljuvat. Sam dam banano zraven in gre. Sej peške niso ravno velike, samo da ne bi škodile do 6.m, ko je neka meja za veliko stvari. Samo če čakam, do konca oktobra, pa malin ne bo več na vrtu.

lex -> RE: peškasto sadje (5.10.2005 13:46:13)

Z mojo mami sta jih kar z grma jedla - je bil ves rdeč okol ust[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - ko en vampir, pa mu niso nič škodle.

jazz -> RE: peškasto sadje (5.10.2005 15:50:56)

Take male peške samo pomagajo pri prebavi!

Pi-kica 1 -> RE: peškasto sadje (7.10.2005 22:08:25)

Z malinami, jagodami in kivijem bi bila jaz pri tako majhnem otroku še precej previdna, ker so alergeni, sicer pa peške ne škodijo.

LP

Pi-kica

Stran: [1]