Dodatno zavarovanje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

toni -> Dodatno zavarovanje (5.10.2005 13:14:48)

Pozdrav vsem!!!

Prosila bi za pomoč .
Namreč včeraj sem prejela od Vzajemne pošto, da imam neplačane račune za 7 mesecev iz leta 2003 za dodatno zavarovanje+ šeen kup obresti. In danes sem imela pregled in glej no glej mi dodatno zavarovanje ne velja. Pri gin. so me seveda opozorili. Mislim halo??? Do sedaj imam vse plačano . Sem pa tik pred rokom poroda. Kaj če pride "bog ne daj" do kakšnih zapletov, carskega reza karkoli.
Ali mi bo potrebno dodatno plačat?
Kajti ne nameravam plačat.Hvala bogu imam vsa dokazila. 
Samo glede na to kako so "ažurni" se bojim, da se bo vse malo zavleklo jaz bom pa že rodila vmes  .

Najlepša hvala vsem za kakršnokoli informacijo in pomoč.   

Aleksandrin -> RE: Dodatno zavarovanje (5.10.2005 13:26:17)

Pošlji jim kopije mankajočih kao "neplačanih" računov. Če pa boš raševala telefonsko si zapomni ime in vedno se pogovarjaj z isto osebo, drugače začnejo prelagati odgovornost vedno na drugega.
Srečno!

Anonimen -> RE: Dodatno zavarovanje (5.10.2005 13:26:35)

Evo enak problem sem imela jaz.
Med letošnjim dopustom me pokliče mami, da sem dobila pošto od Vzajemne. Ji rečem, da naj odpre, in prebere, da mam dolg pri nih in da je najbolje, da jih pokličem
Jaz kr iz morja kličem, pa mi rečejo, ja dajte jutr poklicat, ker to pa predolg traja, da bi vam lahko zdej povedala![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
In jih kličem naslednji dan, in mi reče, da iz leta 99 nimam plačanih računov, jest pa halo! In da je to tolk dnarja, da najbolš, da se pri njih oglasim. Pa ji jest tupim, da sem že od leta 95 na Adriaticu, da sem pri Vzajemni prekinila pogodbo in ko sem prekinila sem morala imet tud vse poravnane račune.
In ona še kr svoje tupi, ji rečem, da se bom oglasila po dopustu, in k sreč je moja mami ravno nekaj dni pred mojim dopustom pregledovala stare dokumente in je najdla položnice od Vzajemne in me je vprašala, če jih stran vrže, jest tko ja valda, sej so stare, pa naša mami ne bla naša mami, jih je vseen spravla, in evo, dokazi obstajajo.
Tko, da nč panike, zgleda, da Vzajemni dnarja primankuje in kr mal pošiljajo račune, mogoče jim bo pa pri katerem uspelo, da dobijo kaj denarja.
Sej se mi kr smilijo!
Pa sej od Vzajemne bi lohk človek že roman napisal.

KIRA -> RE: Dodatno zavarovanje (5.10.2005 20:47:58)

toni, pojdi s plačanimi položnicami na Vzajemno in reši zadevo. če ne moreš sama, pol jih fotokopiraj za celo leto, ko  "si dolžna", in ti ne morejo nič. so pač zabrljali malo... magari pokliči in se zmeni, da dokazila pošlješ po faksu, ke si noseča in ne moreš priti osebno..

Lp

Stran: [1]