Anonimen -> RE: Dodatno zavarovanje (5.10.2005 13:26:35)
|
Evo enak problem sem imela jaz. Med letošnjim dopustom me pokliče mami, da sem dobila pošto od Vzajemne. Ji rečem, da naj odpre, in prebere, da mam dolg pri nih in da je najbolje, da jih pokličem Jaz kr iz morja kličem, pa mi rečejo, ja dajte jutr poklicat, ker to pa predolg traja, da bi vam lahko zdej povedala![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In jih kličem naslednji dan, in mi reče, da iz leta 99 nimam plačanih računov, jest pa halo! In da je to tolk dnarja, da najbolš, da se pri njih oglasim. Pa ji jest tupim, da sem že od leta 95 na Adriaticu, da sem pri Vzajemni prekinila pogodbo in ko sem prekinila sem morala imet tud vse poravnane račune. In ona še kr svoje tupi, ji rečem, da se bom oglasila po dopustu, in k sreč je moja mami ravno nekaj dni pred mojim dopustom pregledovala stare dokumente in je najdla položnice od Vzajemne in me je vprašala, če jih stran vrže, jest tko ja valda, sej so stare, pa naša mami ne bla naša mami, jih je vseen spravla, in evo, dokazi obstajajo. Tko, da nč panike, zgleda, da Vzajemni dnarja primankuje in kr mal pošiljajo račune, mogoče jim bo pa pri katerem uspelo, da dobijo kaj denarja. Sej se mi kr smilijo! Pa sej od Vzajemne bi lohk človek že roman napisal.
|
|
|
|