Anonimen -> RE: ZOBAR (5.10.2005 21:22:31)
|
Zobar bo sigurno vedel, kaj ti lahko da, kaj pa ne. Jaz sem še čisto na začetku nosečnosti imela operacijo na zobu, ker sem fasala gangreno - ponovno, ker prejšnje zdravljenje z zdravili ni bilo uspešno, oz. se mi je po dveh letih ponovila gangrena - zato mi je moral najprej spucat vse, kar se mi je gnojilo, s trakovi, potem pa prerezati dlesen in pobrati ven korenino, da je ohranil zob in za to mi je seveda moral dati tudi lokalno narkozo. Edino protibolečinskih tablet nisem smela jesti potem, tako da sem morala kar fejst potrpeti, ker je nekaj dni bolelo kot pra[sm=smiley35.gif]. Samo bi bilo za otročka sigurno bolj škodljivo, kot če bi čakala, da rodim, ker bi lahko imela resne probleme zarad tega. Zadnjič sem pa šla popravit skeleč zob. Mi je padlo pol stare plombe že dolgo nazaj ven, zdaj sem pa rekla, da moram pred porodom zrihtat to. In mi je poonudil injekcijo, če bi me bilo slučajno preveč strah, tako da očitno ni take panike glede tega. Injekcijo sem sicer zavrnila, ker bolečina itak ni bila tako huda. Ti kar zaupaj svojemu zobarju, da bo naredil prav. Če je tako hudo z zobom, da bo moral dajati zdravilo v kanale, potem je to še vedno boljše za otročka, kot da pustiš tako kot je še nekaj mesecev.
|
|
|
|