pomoč pri programih za pobiranje filmov,muzike... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

KATY&TIMMY -> pomoč pri programih za pobiranje filmov,muzike... (4.10.2005 22:00:25)

ojla!vem da je bilo že neštetokrat obdelano[sm=smiley23.gif] .in tudi iskala sem,vem da je sibil že napisala,ampak jaz NE NAJDEM[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley35.gif] [sm=smiley35.gif] pa če mi prosim,prosim razložite cel postopek,mulo sem dol potegnila,pa mi ni hotela delat,da nisem povezana na server[sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif]
hvala vam na vsako pomoč,
lp,katja[sm=morje.gif] [sm=morje.gif] [sm=morje.gif] [sm=morje.gif]

Muffin -> RE: pomoč pri programih za pobiranje filmov,muzike... (5.10.2005 6:25:11)

jaz bi tudi prosila za pomoc pri muli. Dol sem jo potegnila, zdaj pa ne znam dalje.

Hvala za pomoc in lp, Maja

Barči78 -> RE: pomoč pri programih za pobiranje filmov,muzike... (7.10.2005 21:59:48)

V levem kotu zgoraj ti piše connect, to moraš pritisniti. Poskusi.

Anonimen -> RE: pomoč pri programih za pobiranje filmov,muzike... (8.10.2005 18:21:54)

tako kot je rekla Barči78 odpreš e-mule in pritisneš connet(poveži) to traja par sekund, da se ti poveže na server. Potem klikneš na ikono (iskanje)find vtipkaš želen naslov, izbereš format zapisa in klikneš iskanje. Ko ti izpiše najdene datoteke dvakrat klikneš nanjo in že ti downloada. Jaz ponavadi to naredim zvečer in pustim čez noč prižgano.

Stran: [1]