|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Dreamy košara da ali ne?
4.10.2005 17:50:58   
Pikica76
Zanima me predvsem mnenje lastnic Quinny vozička 4xl in sicer ali se boste odločile za nakup Dreamy košare. Sem mal gledala na netu pa se mi zdi, da jo novorojenčki kar hitro prerasejo. Midva bova imela tudi zelo velikega otroka (sva tudi oba med velikimi), pa sva ugotovila, da bo košaro zelo hitro prerasel, še preden se bomo odpravili na kakšen pošten sprehod. PDP imam konec novembra. Prosim za mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Quinny Dreamy košara da ali ne?
4.10.2005 19:41:58   
pravljica
jaz bi na tvojem mestu poiskala kakšno rabljeno...100% ti bo prišla prav, saj ne boš z dojenčkom samo notri (?) prav ti bo prišla najmanj 3 mesece - to je pa ravno čez zimo...jaz jo imam in mi ni žal denarja, ker smo jo, oz jo še, kar veliko rabimo...tako na sprehodih kot včasih za dnevno spanje, pa na morju, in pri mojih, kjer večkrat prespimo...zdaj pozimi pa sploh - ga dobro zadekaš, pripneš tisti vrhnji del (jaz ga še nisem rabila, ker še ni bilo tako mrzlo), če dežuje ali sneži pa daš gor dežno prevleko in ni ovir :)
če orem kdaj na hitro kam skočit in mali spi, ga kar neoblečenega noter položim in dobro pokrijem...mu nima kaj pripihat skozi

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 21:09:31   
mojčca
Jaz ti tudi priporočam nakup košare. Manca je bila rojena marca, v košari pa je bila do konca junija oz. malo pred morjem, se pravi julija smo košaro pospravili. Ker so nove res drage, ti priporočam nakup rabljene.

To je moje mnenje, odločitev pa je seveda tvoja.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 22:04:09   
andrejaz
Mi smo košaro uporabljali do 6,5 meseca, pa je bil naš Mark kar velik dojenček (ob rojstvu 55 cm). Če imaš možnost jo vsekakor kupi, še zlasti, ker bo zima.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 11:03:14   
Pikica76
Jaz sem mislila da se bomo sprehajali kar v vozičku saj naj bi bil primeren za novorojenčke ker se čisto poleže. Pol ga pa fajn zadekaš in to je to.
Mislim da ne vidim prednosti košare če ga lahko v vozičku pelješ ali se motim?

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 11:42:08   
pravljica
pikica zame ni primerjave...naš bo 3 mesece star naslednji teden, pa mi še nič všeč, ko ga vozim v športnem delu, ki ga imam pri starših (da ni treba zmeraj vozit košare zraven, če gremo tja samo za kak popoldan)...ti jo kar kupi, ne bo ti žal, in sama boš vidla razliko (šp. del ni čisto vodoraven, pa polno je tistih trakov z vseh strani, na boku sploh ne vem kako lahko dojenček leži user posted image  - jaz ti res ful priporočam košaro...rabljeno po možnosti)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2005 11:45:24   
Anonimen
Pa potem tisti oblazinjeni del ven pobereš, pa jo imaš za banjo.
Oprostite, ampak nisem si mogla kaj, da ne bi tega napisala.user posted image  
Saj mogoče je pa res?

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2005 12:52:51   
Morgaine
Tudi jaz imam rok konec novembra in sva prav tako kupila to košaro, ker imava voziček Quinny. Sva kupila rabljeno, ki pa je zelo lepo ohranjena.
Pa četudi bo user posted image v njej le tri mesece, mislim da mi ne bo žal, da sva jo kupila.

LP,
Morgaine user posted image 32t1d

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2005 9:28:23   
pravljica
splišni, na to se pa nisem spomnila...mogoče celo gre...user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2005 13:41:06   
Ezi
He, he ...
No, mi košare nismo kupovali. Ampak sem rodila konec februarja in smo uporabljali le lupinico. V tvojem primeru, pa bi le uporabila košaro, saj imate pred sabo celo zimo. Bo košara le boljše za v mraz in kakšne snežinke, veter. Pa otroka lahko veliko bolje zadekaš kot v lupinici. Če nimaš prav vreče za lupinico.

LP, Ezi

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2005 13:44:07   
arielca
Midva sva tut kupila košaro, ker bo najin user posted image  rojen decembra in se mi zdi, da je to najboljša rešitev za mrzle dni. Sva pa kupila novo, ker je bila v BC akcija in je bila cena ugodna. Sicer so pa zelo kvalitetne, uporabne največ 6 mesecev in so zato tudi rabljene dobro ohranjene.

Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2005 14:15:31   
čuko
user posted image Jaz mislim, da je košara dober nakup, ker jo boš uporabljela vsaj tri do štiri mesece, pa še zima bo. spolh če bo snežilo se ne boš imela za kaj sekirat ker dobiš zraven pregrinjalo in mu bo toplo.user posted image

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2005 14:21:05   
kofetek2010
jaz je ne bom kupovala, bosta lupinica in bazz čist dovolj, sem imela pri sinu košaro, a mi je šlo na živce tisto user posted image  prestavljanje otroka iz lupinice v košaro in sestavljanje celega vozička user posted image  - tokrat bom postopala kar se da enostavno, brez kompliciranja in nepotrebne navlake user posted image  
za spanje kje drugje kot pa v posteljici, pa bomo imeli prenosno in problem rešen user posted image

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.10.2005 14:33:04   
Anonimen
Po moje tudi mora biti dovolj, če v voziček s streho dan ovčko (kožo, ne žive ovce), pa otroka v zimsko vrečo. In če ima na sebi še kombinezonček, mora biti čez glavo dovolj. Nekateri vozički pa imajo še blaho za čez spodnji del, potem pa itak ni vprašanja.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.10.2005 22:33:16   
andrejaz
Sem se spomnila še eno prednost košare Dreamy - najbrž velja tudi za štirikolesnika, sigurno pa za trikolesnika.

Če imaš namontirano na ogrodju vozička športni del, ne moreš namontirati adapterjev in dati gor lupinice Maxi cosi (najbrž vsak ki kupi Quinny kupi Maxi cosi lupinico). Torej je bolje imeti voziček brez športnega dela in na njem samo adaptarje in po potrebi daš gor lupinico ali pa košaro.
Meni je to zelo prav prišlo, ko smo kam šli - samo lupinico iz avta in zatakneš na voziček, in ne rabiš otroka nič prestavljati

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?