Anonimen -> vloga za znižano plačilo vrtca (4.10.2005 17:05:46)
|
Pred sabo imam vlogo za znižanje plačila vrtca in sem po pravici povedano malo zmedena, kaj naj napišem in kaj vse pod tebe zahtevajo. Tako, da prosim za malo pomoči! -Pod družinski člani, kaj napišem, samo otroka ki gre v vrtec ali tudi drugega in tudi partnerja?Nisva poročena, prijavljena vsak na svojem naslovu, kak status imava??? -zaposlitev staršev; prejšnje leto porodniška, kje dobim žig na socialnem? -zakonec/partner, kaj pa če ni nič od tega. Kaj napišem oz. označim, pustim prazno rubriko? Morajo biti njegovi dohodki tudi vnešeni? -družinsko premoženje: imam sicer avto, ampak je na leasing. Kljub temu je na moje ime. Ga potem vpišem kot lastnino, čeprav ni??? In nimam pojma koliko je vreden, napišem pač eno št.??? -priloge! priloge morava priložit oba starša? sama sem trenutno brez zaposlitve, lani sem imela porodniško, predlani bila v delovnem razmerju. Priložim tudi potrdilo o brezposelnosti, čeprav ga ne zahtevajo? zaenkrat bo to vse, bom pa še sproti kaj zagnjavila. Hvala vam LP
|
|
|
|