Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Koliko LD po porodniškem dopustu? 4.10.2005 17:02:04
Anonimen
Med porodniško sem zamenjala službo (takoj po porodniški sem bial zaposlena v novi službi), sedaj pa me zanima, koliko letošnjega letnega dopusta mi pripada. Celoten, kašen manjši delež. V tej službi mi je bilo rečeno, da mi pripada dopust samo za te mesece, kolikor delam. V prejšnji službi pa mi je direktor govoril, da se mi od celotnega dopusta odšteje 10 dni in tista količina dopusta mi pripada. Kako je s tem?
RE: Koliko LD po porodniškem dopustu? 4.10.2005 20:51:40
NinaŠ
Mogoče ti bo pomagal ZAKON O DELOVNIH RAZMERJIH , ki od 159. do 166. člena govori o letnem dopustu. Zate bo verjetno zanimiv 164. člen. Več ti žal ne znam pomagat.
RE: Koliko LD po porodniškem dopustu? 4.10.2005 22:08:57
sazi
Če v koledarskem letu pri istem delodajalcu nisi zaposlena več kot 6 mesecev, ti pripada samo sorazmerni del dopusta (žal) in posledično sorazmerni del regresa (če ti ga nni izplačal že prejšnji delodajalec).