noseča in bolana (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> noseča in bolana (4.10.2005 14:03:54)

Punce ali mi lahko poveste prosim če katera kaj ve kolk vpliva na plod prehlad,sem kar hudo prehlajena,vročine sicer nimam počutim se tko tko iz nosa potoki tečejo ,grlo me malo boli kašljam pa nič.
Pika na i je še to da moram naprej v službo. Po mojih izračunih naj bi bla noseča 8-9 tednov.

Ful me skrbi to kolk vpliva na otroka vse to....

LP [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




bskrle -> RE: noseča in bolana (4.10.2005 14:06:49)

BREZ PANIKE, PO MOJE NIČ. Saj ne jemlješ nobenih zdravil?
Sicer pa pokliči zdravnico in vprašaj.




muki1 -> RE: noseča in bolana (4.10.2005 14:08:48)

Jaz sem bila med nosečnostjo tudi ful prehlajena, pa herpes( na ustnici) sem imela štirikrat, pa ni bilo nič narobe.




lenika -> RE: noseča in bolana (4.10.2005 14:15:30)

Mene je v šestem tednu nosečnosti tudi full grlo bolelo, pa kašljala sem in smrkala vročine sem imela okoli 37,3%, pa sem klicala zdravnico, ki je rekla, da ni panike, dokler ne zraste vročina nad 38%. Vseeno sem hodila v službo in se kar na nogah pozdravila.




katjandraž -> RE: noseča in bolana (4.10.2005 14:18:47)

Tud jst upam, da to ne vpliva na otročka. Pr men se je edin opazlo, da ko em bila najbolj boga, se ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] premetaval. Zgleda, da je tud on mal počival. Mene drži že 14 dni, en dan mal bolš, pol spet slabš ... No, ampak dons je bolš, grlo me ne boli več (čajčki z medom, Granobil, Panthol ...), slabosti tud ni več, edin sinusi so še zabasani, pa pljuvam gnoj. Odločla sem se, da bom jutr G prosila za bolniško, ker bom drugač vse v šoli pobrala in bom itak več na bolniški kt v šoli. Več, kot da mi reče, da ne, ne more bit.

Poskusi si bolniško zrihtat, saj tko ne morš dobr delat, če si čist fertik. Jst sm bla samo prvi dan, ko sem zbolela v službi, pa mi je blo čist adijo. Čuvaj se in po službi hitr pod kovtr in čajčke pit. Drugač pa še zdravnico prosi za nasvet ali pa mal v lekarni vprašaj.

[sm=lev.gif] Tale levček naj ti pa bolezen in skrbi ožene. LP





Eviii -> RE: noseča in bolana (5.10.2005 9:26:14)

nobene panike zaradi prehlada. v prvem tromesečju je bolje ne jemat nobenih zdravil. priporočam ti čajčke z medom in limono, pa mogoče malo vitaminov, da prideš prej k sebi. pa čimveč počitka.




mammika -> RE: noseča in bolana (6.10.2005 9:45:18)

Ok hvala punce za želje.
Sem na bolniški do nedelje, nisem mogla več,včeraj sem šla do gin, je reku da nč ne vpliva na plod,jutri grem pa še do svoje osebne zdravnice da me bo pogledala...


LP vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




Stran: [1]