kaj to pomeni (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KA79 -> kaj to pomeni (4.10.2005 11:51:19)

Živijo punce

Prosila bi vas za pojasnilo. Sem v 20.tednu nosečnosti in me zanima, če katera ve kaj pomeni špikanje oz. krči na levi strani spodnjega dela trebuha proti nožnici. Malo me je strah, ker ne vem kaj to je. Ali je to normalno?

lp

karin412 -> RE: kaj to pomeni (4.10.2005 12:01:03)

Mene je tudi podobno špikalo, en dan mislim da ravno pri 18. tednih čez cel dan, vendar je potem zvečer minilo. Sem pa čutila kar kot da bi z nožem kam zapičil, niso pa bili krči. Ustrašila sem se tudi jaz, samo ker je minilo, sem pač rekla, da je šlo za raztezanje maternice.
Veliko počivaj in se ne sekiraj, če gre za to. Če se ti pa bolečina stopnjuje, pa le h G.

pat -> RE: kaj to pomeni (4.10.2005 12:12:18)

jap pri meni je bilo in je isto..sm se enkrat tak ustrašla, da smo mislili kr na urgenco it. omeni svojemu G to, saj je odvisno kakšno je tvoje zdravje prej--meni je zarad varsnoti predpisala strog počitek, zdravilom pa sem se izognila, ker se to ni več ponovilo...

Eviii -> RE: kaj to pomeni (4.10.2005 12:44:20)

meni se to dogaja skori celo nosečnost. vsake tolko me zašpika v spodnjem delu trebuha. včasih na levi in včasih na desni. ponavadi po kakem pretegu ali kej podobnega. mi je reku moj g, da je to čisto naravno, ker se maternica razteza in da nej se ne sikiram... je tko kot si opisala. ko da ti nekdo zabode nož, ampak dokaj hitro popusti.

renan -> RE: kaj to pomeni (4.10.2005 13:35:23)

To se mi dogaja, ko preveč in prehitro hodim. Baje, da je to raztezanje maternice. Pomaga počitek in vsak dan tabletka magnesola.

Stran: [1]