Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 15:10:45
|
|
|
|
tejča
|
Moje osebno mnenje je, da nas Kerensa namerno provocira, ampak moram ti reči draga Kerensa, DA MENI DOL VISI ZA TEBE!!! Vsak je svojega telesa gospodar, zato drage kolegice in kolegi na forumu, predlagam, da zaključimo s to debato in odpremo kakšno, ki bo obrodila sadove, kaj pravite ??!! Lep dan vsem!
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 15:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Čustva so obojestranska, tejča... Saj te sploh ne poznam.
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 15:27:15
|
|
|
|
huda
|
jaz ne rečem, da kadijo tisti, ki imajo nizko izobrazbo,..... oja, kadijo tudi zelo izobraženi ljudje! (ampak tisti vsaj za moje pojme imajo tudi višjo plačo in se jim 10000 čukov skoraj ne pozna,...... ok, s tem ne rečem, da je njihovo kajenje zaradi tega opravičeno)..... Žal pa če pogledaš malo okrog sebe vidiš, da kadi veliko ljudi iz socialno ogroženih družin, kjer je pač tako mišljenje, da denar pač mora biti za cigaret in alkohol,..... otroke bo pa itak oblekla karitas, nekaj hrane po prispeval rdeči križ,.... pa otroški dodatki,..... aja pa v šoli imajo otroci tak subvencionirano kosilo in malico,..................-------------- ma žal tako je,....... dalam na takem delovnem mestu, da so mi ti problemi kar blizu... Kadijo pa tudi ostali, ki ne spadajo v ta rang! ok, pa to ni bistvu te teme!!!!!! Žalostno pa je, da ne pomisliš na svojega otročka!!!!! Pa se ne tolaži s tem, da tvoj sinek nima posledic, ker si ti med nosečnostjo kadila. A si v to res tako prepričana???????????????????' Sicer je pa VSE V GLAVI!!!!!!!!!!!! In tu si moramo postaviti stvari na pravo mesto!!!
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 15:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ne bi pomislila na svoja dva otroka, potem ne bi niti razmišljala o prenehanju kajenja. Sem pa (na žalost) kakor vsak drug odvisnik. In če se je nekaj omenjalo medicinske dokaze za posledice materinega kajenja pri otrocih - potem se lahko omeni tudi to, da vsak terapevt priznava, da je prvi korak odvisnika k ozdravljenju ta, da svojo zasvojenost prizna in začne razmišljati o tem, kako bi se je rešil. Mislim, da točno to zdaj počnem jaz.
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 15:47:54
|
|
|
|
Pikapolonica
|
:smajli ki si meče pesek v oči:
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 15:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
:smajli k mu to vseen paše:
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 15:59:25
|
|
|
|
digi
|
A nisi že nehala Kerensa?
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 16:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa izgleda? Da sem ali da nisem?
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 16:53:24
|
|
|
|
lenika
|
Jaz sem tudi kadila, pa vendar sem v trenutku, ko sem zagledala prenehala, kajti nikoli si ne bi odpustila tega, da s svojo grdo, pregrdo, nezdravo, smrdljivo nvado in zaradi lastnega užitka kakorkoli škodim otroku. In v tistem trenutku so mi cigareti zasmrdeli in ne prenesem več niti vonja cigaretnega dima v bližini.
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 20:20:15
|
|
|
|
SANDY
|
JA **** lahk smo zej vsi pametni, kaj je dobr in kaj ne pa kaj je lepo vidt in kaj ne. Jest sem kadila in 100x nehala, pa spet začela. Ni blo boljšega kot zjutraj na prazen želodec 2 pržgat ob kofetu...Ampak tko k mi je pasal kadit, mi zej ne, ker se 100 bolj počutim Kerensa, če imaš namen nehat boš nehala, če ti pa paše pa kadi...k te bo pa pičlo boš pa že nehala, brez napovedanega datuma, kot je npr. novo leto, ali roj. dan....
|
|
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 20:34:39
|
|
|
|
tjaga
|
Zakaj torej prenehati z nečim, v čemer človek uživa? Dajte mi, punce, eno dobro idejo, dober predlog. A dober predlog bi rada? Nimam pojma. Zgoraj si tako ali tako že vse naštela. Ja kaj pa če bi nehala kar tako, za štos. Je pa tako, najbolj luštno, ko nehaš kaditi je takrat, ko te po dolgem, dolgem času spet prime, da bi en čik skadila, pa ti karakter ne dovoli. Jao, kakšen filing!!!! Iz lastnih izkušenj. Noben čik ni vreden tistega občutka.
|
|
RE: Poziv vsem KADILKAM 5.10.2005 22:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimiva ideja, tjaga... Nehati - za štos... Če ne drugega, je vsaj predlog originalen...
|
|
|
Privat vrtecnina42Bi vpisali svojega otroka v privat vrtec na območju Viča?Da, takoj. (
34%)
Ne, že imam varstvo. (
17%)
Ne, čakam na javni vrtec. (
21%)
Mogoče. (
28%)
Število vseh glasov: 111Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!