huda -> RE: Poziv vsem KADILKAM (5.10.2005 15:27:15)
|
jaz ne rečem, da kadijo tisti, ki imajo nizko izobrazbo,..... oja, kadijo tudi zelo izobraženi ljudje! (ampak tisti vsaj za moje pojme imajo tudi višjo plačo in se jim 10000 čukov skoraj ne pozna,...... ok, s tem ne rečem, da je njihovo kajenje zaradi tega opravičeno)..... Žal pa če pogledaš malo okrog sebe vidiš, da kadi veliko ljudi iz socialno ogroženih družin, kjer je pač tako mišljenje, da denar pač mora biti za cigaret in alkohol,..... otroke bo pa itak oblekla karitas, nekaj hrane po prispeval rdeči križ,.... pa otroški dodatki,..... aja pa v šoli imajo otroci tak subvencionirano kosilo in malico,..................-------------- ma žal tako je,....... dalam na takem delovnem mestu, da so mi ti problemi kar blizu... Kadijo pa tudi ostali, ki ne spadajo v ta rang! ok, pa to ni bistvu te teme!!!!!! Žalostno pa je, da ne pomisliš na svojega otročka!!!!! Pa se ne tolaži s tem, da tvoj sinek nima posledic, ker si ti med nosečnostjo kadila. A si v to res tako prepričana???????????????????' Sicer je pa VSE V GLAVI!!!!!!!!!!!! In tu si moramo postaviti stvari na pravo mesto!!!
|
|
|
|