|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poziv vsem KADILKAM
4.10.2005 15:30:41   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Marogici imava isto mišljenje in čisto tako bi jaz napisala in jaz mislim. In res je vse je v glavi pa moj ati pravi : tolk časa sem se matral in vlagal trud in denar zdej naj pa neham...ni šans!!" No jato je bolj za foro da me ne bote spet secirale.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.10.2005 15:39:57   
Anonimen
No, da ne boste sam govorile, zakaj ne bi nehale! Preberte si razloge ZA!!!

http://www.pozitivke.net/article.php/20050405123733534

http://www.pomurske-lekarne.si/clanek_page.cfm?clanekID=275

http://svetovalnica.center-mladih.com/infodgovor.asp?IDvpr=59

!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.10.2005 15:41:01   
Anonimen
O, hothien, si me prehitela, enega teh linkov imam ravno v miški user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.10.2005 15:48:07   
Anonimen
http://www.pozitivke.net/article.php/20050802140349287 če kaj drugega morda piše, ne vem več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.10.2005 18:46:14   
nita
Držim vsem pesti. Tut jaz sem tista, ki sem med nosečnostjo nehala kadit in se tega še vedno držim user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.10.2005 21:11:36   
usa
Kerensa tudi jaz se ti pridrožujem.
13.10.ob jutranji user posted image  brez cigareta.
LP

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.10.2005 21:53:23   
Annny
Zakaj pa vedno določite nek DATUM, namesto da bi rekle 'ZDAJ'. Kaj pa bo potem drugače? Boste še malo razmislile ali kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.10.2005 22:04:33   
usa
v službi mojegauser posted image  so si določili datum in je celi oddelek nehal kaditi.
in minilo je že cca 4mes.pa še nihče ne kadi razen enega jih je pa kar nekaj na oddelku v službi.

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.10.2005 23:01:14   
Anonimen
Verjele ali ne, ampak že dolgo časa se nisem čemu tako nasmejala kot zdajle nekaterim odgovorom v tej temi.
Nisem človek, ki bi kogarkoli zasmehoval zaradi česarkoli, tako, da se tudi tokrat ne bom spuščala tako nizko.
Si pa velja zapomniti, kdo ne prenese drugačnega mnenja od svojega, pa čeprav osebe, ki misli drugače, niti ne pozna. Zanimiva logika, čeprav je ne razumem...

(odgovor članu usa)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.10.2005 1:07:59   
pika**
Sem kadila ene 20 let. Vmes je bila pavza pri prvem bebiju, ko sem prišla nazaj v službo pa spet . lani na morju se mi je tko glupo zdelo, da kadim , pa veter piha, pa itak nič nimam od tega. In sem kar nehala -puffffffff in konec.
user posted image user posted image user posted image
Enkrat je tud mene pamet srečala , resda malce pozno, ampak nikoli ni prepozno.user posted image . Pa še ene 11.000 na mesec mi ostane.
To je pol obroka za moj kredit pri SSRS - sam tolk v vednost user posted image

Kerensa kar nehaj še pred 13.

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.10.2005 7:08:39   
CIPRESA
Anny a veš zakaj določimo datum ker imamo še zaloge doma pa bi bilo škoda to stan vržt.

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.10.2005 10:00:23   
Anonimen
Meni se zdi tehten razlog ljubezen do otroka. Jaz ne tvegam, da bi moj otrok ostal brez mamice, zato ker ona kadi. Tudi če je en procent možnosti. Mislim, da je moja dolžnost biti zdrava.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
5.10.2005 10:04:18   
ZARA
Kerensa, nikar ne bodi užaljena, če ti takoj ne ploskamo...jst sem samo povedala, kar mislim o zakajenih nosečnicah in tega ne mislim samo zate...VSE ki kadijo bi  "ugasnla" ...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.10.2005 10:06:27   
Anonimen
Bravo spliš!user posted image user posted image user posted image
Kerensa, dost žalostno pa je, da se vse to teb zdi smešno...
Sploh, ker si sama začela s to temo!

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
5.10.2005 10:20:05   
Anonimen
Mate čist prav Splišni, Zara, hothien user posted image  In tudi jaz ne vem, kaj je tukaj smešnega, Kerensa?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
5.10.2005 11:02:27   
CatJa
Js pa poleg tistga smeha na račun naših odgovorov ne zastopim zadnjega stavka. Zanimiva logika? Kerensina ali naša user posted image  In kaj je zate, Kerensa, sploh logika? Ja, to je zdaj vprašanje user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.10.2005 13:08:29   
kalbo
Kerensa, sam sem bil kadilec in razumem kadilsko logiko in odvisnost od cigaret, ker sem bil sam precej globoko odvisen od čikov. Strogo sem pa seveda proti kajenju v nosečnosti (čeprav je tebi pol oproščenega, ker si bila stara rosnih 18, kot sem zasledil), še bolj strogo sem pa proti kajenju v prostoru v katerem biva otrok (upam da kadiš na balkonu).

Kako mi je zneslo nehat kadit kljub ne ravno močnio volji? Enostavno sem ohranil vse kadilske navade s kavo in čikpavzami vred, le da sem to počel brez cigareta v ustih. Ratalo je stoprocentno. Ne kadim že 4 leta. Kadil sem pa 9 let od 13 leta dalje.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 5.10.2005 13:18:09 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.10.2005 14:21:33   
kr1a
ko sem odprla to temo, in jo prebrala sodelavki, sva se zmenili, da v ponedeljek nehava kadit. Naredili sva si hranilnike, in vsak dan bova vanj vrgli 450 sit. Desetega v mesecu pa greva ves denar ki se je nabral zagont samo zase.

Dobra ideja a ne?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
5.10.2005 14:25:51   
Anonimen
Nasmejala sem se vašim odgovorom, ne svojemu početju.
Zanimiva logika je, da postaneš jezen ali živčen zaradi mnenja osebe, ki je sploh ne poznaš.
Kr1a, ideja se mi pa zdi dobra.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
5.10.2005 14:26:22   
Anonimen
Odlična!

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
5.10.2005 14:33:26   
huda
Kerensa,... po tvojih odgovorih sodeč tebe itak nihče ne bo prepričal, da bi nehala kadit.
Žalostno,.....

Mah, samo nekaj -  jaz namesto 10000 na mesec za cigarete (če kadita dva pa mi je ob cifri slabo) raje grem 3X na bazen,..... ali si pa za ta denar privoščim malo boljšo hrano (in ne samo tisto v akcijah ;...kozmetiko,.....
ojoj, kaj bi vse naredila za ta denar,.....
10000 se pa tudi kar fajn obrok za kredit.

Sicer pa jaz vedno pravim, da tisti, ki vedno najbolj teži kak je brez denarja, kak ima slabo plačo, kak so otroški dodatki nizki, kak je vrtec ali šola drag,.... tisti si še vseeno privošči cigaret + pijačo v gostilni.
(žal poznam ogromno takih ljudi,.....)

O posledicah kajenja - rak na pljučih+itd.. pa je itak škoda izgubljati besed. ker kadilca ne bo nihče prepričal, da kajenje škoduje zdravju..... (ker potem slišiš odgovor,.... saj on stric je pa umrl za rakom, star 40 let, pa ni nikoli kadil ----- ah, ja --- tolažba pa taka).

Žal ne razumem kadilcev.

Aja pa še nekaj kaj mi je včeraj dvignilo pokrov.
Čakam na vlak,... sedim na klopci,.... v glavnem uživam. In zraven mene se vsede mlada punca si prižge cigaret,.... in glej ga zlomka, dim se tak lepo kadi naravnost vame. In seveda zaradi tega, ker nočem dihati cigaretnega dima,... se pač vstanem in se prestavim za nekaj metrov.......
Oh, prevečkrat se to zgodi.

Hudo mi je pa ko se spomnim na male otročičke, ki rastejo v maminem trebuščku in morajo čutit posledice mamine zasvojenosti,.............
zame je zasvojenost s cigaretami enaka kot zasvojenost z alkoholom, drogami,...........
Sicer pa, vsak naj pije in kadi in se briga zase,..... seveda s tem, da ne škodi drugemu, ki je odvisen od njega.

V primeru nosečnosti je otrok odvisen od matere. In žalostno, da mama zastruplja svojega otroka in nima toliko odgovornosti v sebi, da bi otroku nudila najboljše pogoje za razvoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.10.2005 14:38:12   
Anonimen
Jaz sem popolnoma strinjam s tem, kar je rekel kalbo! user posted image user posted image user posted image
Če si bla prvič stara 18, si zdaj dosti starejša in bolj pametna, da si verjetno želiš zdravega otroka. Kot ti je povedala lenika, kajenje med nosečnostjo povzroča hiperaktivnost otroka! Upam, da si si tud kej drugega prebrala na unih linkih, ker si hotla vedit razloge, da prenehaš!
Če pa boš med nosečnostjo kljub temu kadila, pa srčno upam, da ko pride dojenček, ne boš kadila v stanovanju, ker tu pa nimaš izgovorov, da je težko it ven?!?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.10.2005 14:40:47   
Anonimen
Pa še strinjanje z hudo: Kadijo pretežno tisti, ki so brez denarja in imajo nizko stopnjo izobrazbe! To je dejstvo, kar poglejte okrog sebe!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
5.10.2005 14:57:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image   za tvoja otroka. Žalostno da ti je popolnoma vseeno za njuno zdravje. Saj ne gre samo za kajenje v nosečnosti. Gre tudi za tisto pasivno kajenje, ki ga tvoj Jan (mislim da mu je tako ime), dobi vsak dan.
Sploh pa  sem zeloooo jezna na vse tiste ki kadijo v javnosti. Gre za to, da imajo ljudi okoli sebe, ki jim pa mogoče ni do cigaretnega dima, pa ga morajo prenašat.
MIslim da delaš tak pomp okoli tvojega kajenja samo zato da bi bila opažena, poleg tega pa sploh ne misliš nehat kadit. Pridi k sebi punca.
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
5.10.2005 15:03:39   
Anonimen
Ajajajajaj, punce...
Da pišem teme in poste na RR samo zato, da bi bila opažena? Ojejej... Kaj ste res dobile občutek, da potrebujem (oz. želim) kaj takega? Neverjetno.
In da kadijo predvsem tisti, ki imajo premalo denarja in izobrazbe? Kristus... Tale je pa dobra, ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Umetna oploditev IVF
Vitaebella

V katerem poskusu ste upešno zanosili s postopkom IVF?

v prvem (17%)

v drugem (3%)

v tretjem ali več (2%)

še vedno poskušava (1%)

v prvem sva zanosila, a splavila (1%)

nič od naštetega (75%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!