|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste organizirali 1.rojstni dan?
3.10.2005 22:47:15   
Anonimen
Hello,
mi opišete, kako ste praznovali otročkov 1. rojstni dan..v domačem krogu, v kakem gostišču?
Koliko je bilo povabljenih?
Kako ste postregli?
Ste se igrali kakšne igrice?
Koliko otrok je še prišlo?
Kako ste okrasili?
Kakšna vabila ste izdelali, če ste jih?

itd...vse dobre ideje so zelo dobrodošle!!! Hvala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste organizirali 1.rojstni dan?
3.10.2005 22:52:40   
Anonimen
Tudi mene to zanima, samo jaz ne bom anonimna. Nimam razloga za to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2005 22:56:40   
Mina1
Prvega smo za prvega škratka imeli v domačem korgu in to v dveh dnevih ("domači krog" je kar velik in takouser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Tudi za malega piškotka bomo februarja delinitivno praznovali doma v domačem krogu torejuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2005 23:36:05   
Jančika_
Z družino smo praznovali v ožjem krogu (9 s tamalim vred), moja mama nas je povabila na kosilo in torto.

Za prijatelje (20 odraslih in 8 otrok) smo naredili piknik na terasi pri mojih starših, ki jih ni bilo doma. Vsa hrana je bila pripravljena vnaprej (narezki, testeninska solata), papirnati krožniki in kozarci, plastični pribor. V glavnem, ko se je začelo, mi ni bilo treba misliti na nič, razen na zabavo. Torto je spekla prijateljica.

Igric se pri takih malih nima smisla iti, saj jih večina ne ve niti, kje imajo glavo in kje rituser posted image . Pripravila sem nekaj igrač, gugalnico, tricikel, viselo je par balonov, ki so ostali še od družinske zabave. Imeli smo se pa super, slike lahko pogledaš v mojem albumu "Taprava fešta za rojstni dan".

Vabila sem naredila sama, na eno Vasjevo fotko sem napisala "Prva svečka! (kraj, datum)" .

< Sporočilo je popravil Jančika -- 3.10.2005 23:40:27 >

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 8:58:31   
Anonimen
Naš Timi praznuje rojstni dan v avgustu,zato je bila za otroke vodna zabava.Bazen,balončki na vodo.Na razpolago so imeli peskovnik in kup igrač,pa če se je komu zahotelo (tistim malo večjim otrokom)smo predvajali risanke.Tudi iz brajde so rasli balončki,polno balončkov.
Pripravile smo piknik pod lipo na dvorišču.Peklo se je od mesa do zelenjave in škampov.Pijača za odrasle in za majhne povabljence.
Ena od povabljenih je po poklicu animatorka,zaposlila je tudi najmanjše.
Povabile smo bližne sorodnike,in prijatelje moje hčere z otroci.
Na koncu je vsak otrok dobil majhno darilce(čokoladica,kinder jajček in bombonček)in vsak si je domov odnesel tudi balon.
Vsi so odšli domov s polnimi želodci in porisani(tetovirala jih je naša animatorka)staro in mlado,umazani od torte,vendar zadovoljni.
Kako to vem?Naslednji dan smo dobile zahvalo za prijeten dan.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 9:58:00   
asso
O, kake "fešte" ste delali za prvo svečko. Kaj bo šele pri osemnajstih user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz za prvi r.d. nisem imela v mislih prav nič posebnega, saj user posted image  skoraj niti ne ve da obstaja. Ne vem, če ima kakšen smisel za user posted image , da ji organiziraš takšen žur. To je verjetno bolj namenjeno odraslim kot pa user posted image .

Ne vem no, mi bomo to v ožjem krogu porihtali.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 10:57:46   
Pupica
Najina princesa je imela tri praznovanje. Prvič v soboto z prijateljčki. Prišlo je cca.25 folka, starši z malčki, vsi nekje podobno stari kot ona. Najprej smo mislili biti vzunaj, pa je bil dež, zato smo bili v stanovanju.
Pospravila sem vso odvečno "kramo in šaro". To pomeni, vse kar se je dalo uničiti, podreti, razstaviti, pokvariti. Ostalo neuničljivo kramo sem jim pustila. Z mojim lubijem sva napihnila cca.40 balonov in to je bilo to. Otroci so se enkratno zabavali. Na kavno mizico, sem jim dala prigrizke, ki so bili potem povsod le na mizici neuser posted image user posted image user posted image . Pa se nisem sekirala, ko so odšli sem le posesala in pomila.Imeli smo veliko torto medvedka. Bilo mi je v užitek, ker sem videla da se ima Tia fino, saj je gledala vrstnice, in vrstnike, se poizklušala igrati z njimi, skratka super. Nič fensy zabava.Bolj skromno, pa vseen super.
Naslednji dan pa so prišli sorodniki cca.15 ljudi. Skuhala sva kosilo, za torto pa sva naročila kar dolgo gosenico, ki jo je še pol ostalouser posted image . Pa se mi zdi, da se je Tia kar izgubila nekje v naročju. In ni bilo prav nič podobno RD malčice. Prejšnji dan je bila namreč hiša polna veselih otroških krikov. Prov lepo za starševska ušesa.

V sredo na 31.pa smo praznovali skupaj z še enimi dvem parom, bolj tako, ravno da se je vedelo, da ima RD. Skratka to z malčki bomo verjetno še ponavljali, saj je poseben občutek gledati malčico/malčka, kako vriska od veselja, ko je toliko otrok okoli njega.Seveda, pa po občutku. Tia namreč obožuje vrstnike in otroke, tako da sva vedela, da ji ne bo hudo. Kljub temu, da je kdo pridirkal mimo nje in jo je odneslo na rit, ni niti zacvilila. Hitro se je pobrala in šibala dalje.
Pa balone ne pozabi, ker dajo poseben občutek.Le preveč jih ne napihniti, da ne bodo pokaliuser posted image user posted image user posted image
LP

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2005 10:58:34   
Pupica
Aja pa fino je bilo, ker smo notri lahko risanke na dVD-jih vrteli. Tako je bilo za vsakogar nekaj.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!