NE ODDAM (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

Timotej -> NE ODDAM (3.10.2005 20:10:48)

Ne oddam svojega navadnega belega psa. oopa, psičke ,  maltežanke, ker je tak biser in taka pridnica, da je kar hudo. A še ima ktira takega psička?

Anonimen -> RE: NE ODDAM (3.10.2005 21:07:33)

Ja, jaz. Je ne oddam za nič na svetu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anonimen -> RE: NE ODDAM (3.10.2005 21:08:35)

Aja, samo ni maltežanka, če si to mislila. Je višavska scrkljanka.

Timotej -> RE: NE ODDAM (4.10.2005 9:53:50)

Splišni, jst bi tudi še fulmela višavskega terierčka. So mi taki luštkani,s tistim repkom, pa ušeski, da kr boli. Verjetno si bomo čez nekaj let umislili še enega [sm=kuza.gif]

nejcko -> RE: NE ODDAM (4.10.2005 19:42:03)

Tudi jaz ne (od)dam za nič na svetu našega hiperaktivca. Sicer ni ne višavc ne maltežan, ampak koker španjel, je pa tudi bele barve, z  rjavimi ušesi in še nekaj rjavimi fleki.  

Anonimen -> RE: NE ODDAM (4.10.2005 23:19:22)

Kljub vsem tezavam in nevzgojenosti in vsemu, kar pac spada zraven, nase podivjane scrkljane Lune ne dam, pa konc! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

anajmad -> RE: NE ODDAM (5.10.2005 5:42:35)

Naša Arica(yorshirski terier)jo ne oddam za nič na svetu.Imamo jo že 9 let in je scrklana 300 na uro.Sedaj trenutno mi greje noge pod računalnikom.Je taprava dama,pedenamo jo z samo najboljšim in zelo utrujena[sm=zaspan.gif].Največji podvig zanjo je skok iz kavča v njeno škatlo(košaro).Zelo pa rada hodi na sprehode,ko je lepo vreme,če je dež,je niti pod razno ne spraviš ven,še polula se expresno takrat.V glavnem,naša Ara je za nas družinski član,ki gre z nami vsepovsod,čeprav poslušam opazke,da je na baterije itd.,ampak nas to ne gane.
Jst pravim tako."Vsako tele ima svoje vesele"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].
en lp[sm=morje.gif]D.

Timotej -> RE: NE ODDAM (6.10.2005 12:48:37)

Hojla! Sem tolk vesela, da imate tako rade tele naše "ljubljenčke". Mi imamo na naslednji nakup psička favorite: višavski terier, yorkshirski terier, shit zu ali maltežan. Vsaj moji družini to naše puhasto belo drobno pasje bitje res polepša vsak dan. Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pravi, da je psička edina, ki ga je vesela ko pride domov res vsak dan ob vsaki uri. Tudi pri nas ji dajemo najboljšo hrano, nego , torej vse naj naj... Velikokrat razmišljam, kako so lahko srečne te naše živalice, koliko ljubezni, časa in pozornosti dobijo od nas, nekateri drugi psi v soseščini pa niso niti enkrat na mesec sprehojeni, da se o ravnaju z otroci sploh ne pogovarjamo.

baguSka -> RE: NE ODDAM (6.10.2005 14:30:32)

Res je lepo brat še tale forum. Ker sama pač še nimam dojenčka, sem pa zato mamica štirinožnemu otročku, za katerga bi dala tud svoje življenje.

PIKA -> RE: NE ODDAM (6.10.2005 15:27:43)

Tudi jaz ne oddam naše samojedke in našega labradorca, oba posvojena iz zavetišča.

*NaDy* -> RE: NE ODDAM (6.10.2005 16:41:31)

Tudi mi ne odamo naše mešanke, ki je podobna maltežanu samo da je sive barve.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.10.2005 17:39:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]