kdaj v avto sedež (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

mala maja -> kdaj v avto sedež (3.10.2005 13:09:51)

Koliko od vas ima 7m že v avtosedežu od 9-18kg. Mi mamo sposojeno lupinico od CAmA ker je malo večja od rőmerja , sam se mi zdi da mogolče bi pa bil že čas da ga damo v sedež.

Sam kaj ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še ne sedi ornk tako da ga je kar težko samo nosti ker ga nikamor ne moreš položit da bi mal pošnofal v trgovini al pa kje....

Aja pa kašne sedeže imate jaz mam še starga od prvega DOLBY pa se mi ne zdi glih fajn.

LP mala maja

bskrle -> RE: kdaj v avto sedež (3.10.2005 13:14:19)

Meni se zdi še malo zgodaj, pred  9 mesecem nisem uporabljala drugega sedeža. Za v trgovino imam pa vedno sabo marelo.

kikakaka -> RE: kdaj v avto sedež (3.10.2005 13:15:26)

Oj,
moj mali je ravno danes napolnil 7m. Imamo tudi CAM lupinico. Ker je malo velik (74cm ), se mi zdi, da bo lupinica kmal premala. Sedi še ne sam, tko, da mam isto vprašanje. Avtosedež mamo Romer King. Pravijo, da daš otroka v avtosedež, ko že sedi. 

Blink1 -> RE: kdaj v avto sedež (3.10.2005 13:19:08)

Mi smo našo Nejo prestavili pri 5m. Je že sama sedela, ne še čisto v redu, ampak je šlo.

Sicer pa je pri nas bila zima v tem času, pa je bila jajčka zelo hitro premajhna, ker je bila pika oblečena v razne kombinezone in bundice, pa sploh ni mogla več bit v jajčki.

Imeli pa smo vse Maxi Cosi.

tinčica -> RE: kdaj v avto sedež (3.10.2005 14:08:03)

našega smo dali pri 7 mesecih v concorda trimax 9-36 kg, je pa naš kar korenjak 13 kg in 78 cm.
jaz sem ful zadovoljna sedi not k direktor in da mir.
lp

Urška// -> RE: kdaj v avto sedež (3.10.2005 18:31:41)

ojla

mi je danes pravla ena kolegica,da so jo policaji ustavili in je imela malega valjda spredaj v lupinici(7mesecev),pa je reko g. policaj,da se odspredaj lahko vozijo samo otroci do 8kg,ostali pa odzadaj,da lahko plača kazen
pa mu je rekla sej še nima 8kg,je reko da je on za to specializiran,je vse preštudiral in da vidi da ima mali kar dobri 8 kg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Soncnica -> RE: kdaj v avto sedež (4.10.2005 14:01:23)

Hoj!

Jaša je star dobrih 6 mesecev in je še vedno v lupini. Sedi še ne čisto samostojno in zato ga tudi še ne damo v stolček 9-18 kg. Je pa res, da je precej velik (72 cm) in mu nogoce gledajo ven. Imamo pa vse od Romerja.

Lenny -> RE: kdaj v avto sedež (4.10.2005 14:07:31)

Po priporočilih čim kasneje. Mi smo vztrajali z lupinico do 11.meseca, pa je mulček na zgornji meji po velikosti. Se je pa lupinica Bob iz Žiri izkazala za zelo prostorno, v plus pa nam je šlo tudi dejstvo, da je bilo poletje in ni bil napravljen kot severni medvedek.

Stran: [1]