Gina
|
Hmm, a lahko en malo filozofski odgovor za Tjazyja. Sem razmišljala, kaj bi lahko bil vzrok temu, da mi ni do seksa v troje. Težko bi rekla, da je v meni kaj dosti posestnika. Čisto vse drugo prej. Edina stvar, na katero sem navezana odvisniško, je moj avto, ha ha, pa še tega delim po sili razmer. Čeprav je tvoja teza o lastništvu pravzaprav logična, ampak ne zadovolji bistva reči, vsaj pri meni ne. Jaz mislim, da gre za energije. Z žensko mi ne bi pasalo, ker niso prave energije. Ženske so mi sicer lepe, lahko razumem, da kdo to rabi, ampak jaz ne bi uživala v enaki energiji, kot jo imam jaz sama. Ko si pa v postelji z moškim imaš pa dve možnosti. Lahko gre za seks kot seks in nič več. Tu se sproščajo neke "živalske", prvinstvene energije, ki človeka sprostijo. Nekako prijetno utrujen si po tem. Ampak ne vem, zakaj bi morala biti dva, da bi se to sprostilo. Ok, naprimer, da se kdo še bolj sprosti v teh energijah, če sta moška dva. Ampak pri ljubljenju je drugače. Kadar si tako poln ljubezni, da jo čutiš, kako pokaš od njene silne moči, potem to ni več seks. Ni to gola sprostitev, je eno totalno filanje z njo. Energija prehaja skozi vsako poro telesa in čutiš, da ti vesolje daje tisto, kar je v prvi vrsti ustvarilo zate - tvoje bistvo. V bistvu postaneš v trenutku eno s tistim človekom, z vesoljem, energija ženske se pretaka z energijo moške energije, dva dopolnjujoča pola - ravno prav za energetsko bombo - duša lahko "eksplodira" v čutenju, edini trenutek, ko si v resnici eno z vesoljem. Za to morata biti točno dva. Trije ne morejo ustvariti tega, ni dopolnjujočih polj, jih je premalo ali preveč, ni ravnovesja. Moški in ženska = tako močna energija, da iz nje ustvari materijo. Nekateri ljudje rabijo druge energije. Moški - moški. Prav je tako, za njih, če njihova duša to rabi. Ali ženska ženska, imajo pač manjko ženske energije. OK, če je temu tako. Zakaj ne moreš imeti enako rad dveh ljudi naenkrat? Nisem prepričana, da lahko vse ljudi ljubiš v tem smislu enako in naenkrat. Računaj da v astralu ni "materialnega" seksa. Seks je v glavi. Vendar je po drugi strani res, da moraš preizkusit vse energije, ki jih potrebuješ, šele potem je tvoja duša srečna. KO to izživiš, itak ljubiš tako močno, da ne rabiš seksa - takrat pač nisi več materializiran, a ne. Ni ti treba biti, ni te več na zemlji.
|