Talči -> RE: Kje namiliti (3.10.2005 9:40:01)
|
Simona2, bi tebi ugajalo, da te nekdo na suho mili na mizi? Mi našega od prvega kopanja naprej namilimo v vodi, pravzaprav z milom umijemo in hkrati splahnemo. Saj ga ne miliš tako, da bilo potrebno specialno splahnjevanje v drugi vodi ali s tušem. Včasih pa damo kar tisti CremeBad od Bübchen v vodo ali pa od Nivee, pa mila posebej sploh ne potrebujemo. Saj dojenčki niso tako umazani. Ko ga damo v banico nikdar ne joka, ko ga vzamemo ven, pa včasih. Je pa res, da ga iz bane takoj položimo na brisačko in s svetlobno hitrostjo zavijemo v štručko, nato pa ga nekdo stisne k sebi (ponavadi jaz in mu tudi kaj pripovedujem), da se preselimo do previjalne (kopamo v kopalnici, previjalna pa je v njegovi sobici). In kljub temu,da nam v bloku že kurijo, še dodatno vklopim kalorifer, da je ja toplo. Ko ga obrišem mu takoj umaknem mokro brisačko, ker takoj dobi mrzle rokice in nogice in ga začne vidno tresti. Potem pa masažica z mandljevim oljem (ko je dobre volje, če ne pa na brzino namažemo gubice) in oblačenje. Poskusi, meni deluje. LP Talči
|
|
|
|