pikica* -> RE: JANUARČICE (13.10.2005 9:43:03)
|
Dobro jutro še z moje strani! Moje počutje je pa bolj kilavo[sm=bad.gif]. Vse bolj me namreč matrajo bolečine. Sploh ne vem, ali me boli sramna kost, ali medenične vezi, ali je kak živec kje vkleščen. Nimam pojma, ampak vedno, kadar malo več hodim ali pa stojim, postanejo bolečine še hujše. Včeraj npr. sva z [sm=love.gif] montirala ene omarce. Vse skupaj je trajalo kakšno uro in pol. Že vmes sem se morala kar vsest, ker nisem več zdržala. Bolečine so bile hude, poleg tega pa mi je še vse začelo dol tiščat. Potem sem komaj pomagala do konca. In ko sem se enkrat usedla na kavč, je bilo konec. Komaj sem še vstala, tako da sem se potem skoraj odvlekla v posteljo. Pa vsako jutro, ko vstanem so te bolečine kar precej izrazite. Da si lahko oblečem hlače (predvsem levo hlačnico), se moram vsest, ker drugače ni variante, da bi dvignila nogo. Res ne vem kaj je narobe in kaj lahko naredim, da bi bilo bolje. V torek imam itak kontrolo in bom to omenila g. Ker zdaj res ne vem več, kaj lahko delam in kaj ne, vsekakor pa me najbolj skrbi, da bi s tem kakorkoli ogrozila našo pupiko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Če ima katera kakšen pameten nasvet, se priporočam. Pa upam, da druge nimate takšnih problemov.
|
|
|
|