Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:23:11
|
|
|
|
Annny
|
Pravljica, kakšne trakce misliš? Si mogoče mislila na majčke za zavezat, ker bodiji nimajo trakcev? Aja, pa GAP-ovi so tudi super- neuničljivi, res.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:39:27
|
|
|
|
asija
|
Jaz sem najbolj zadovoljna s Schiesserjevimi in H&M-ovi (eden ji je še zmeraj prav št 62) le rokavi so malo kratki. Drugače pa nosi 74. Clarovi so zbledeli, zato jih ne kupim več.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:40:34
|
|
|
|
StBarbara
|
vedno kupujemo mothercare ali pa h&m bodije. Tudi sušilec dobro prenašajo
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:43:46
|
|
|
|
MIRNA30
|
Mothercare, ker so res iz kvalitetnega bombaža(kljub pogostem pranju ostanejo lepi) pa še ful luštni in cenovno ugodni so.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:51:01
|
|
|
|
viv_
|
Mothercare in HM, pa zadnjič sem jih nabavila v CA, so ful luštni, taki z ovratnički...
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:53:35
|
|
|
|
Grascakinja
|
Artplet.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:57:42
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny Pravljica, kakšne trakce misliš? Si mogoče mislila na majčke za zavezat, ker bodiji nimajo trakcev? Anny, tudi bodije, predvsem tisti najmanjše, lahko dobiš s trakci. Vsaj jaz sem jih nekaj za darilo ob rojstvu.
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 13:17:06
|
|
|
|
bskrle
|
Sena.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 13:29:11
|
|
|
|
malika
|
Jaz kupujem samo Mothercare in H&M
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 14:11:41
|
|
|
|
nita
|
Tut mi smo zadovoljni z Clarovimi bodiji, čeprav so mi bolj všeč iz gladkega bombaža. Drugače pa rada kupim tut Sparove bodije, kadar so v akciji in so tut zelo kvalitetni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.