Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:23:11
|
|
|
|
Annny
|
Pravljica, kakšne trakce misliš? Si mogoče mislila na majčke za zavezat, ker bodiji nimajo trakcev? Aja, pa GAP-ovi so tudi super- neuničljivi, res.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:39:27
|
|
|
|
asija
|
Jaz sem najbolj zadovoljna s Schiesserjevimi in H&M-ovi (eden ji je še zmeraj prav št 62) le rokavi so malo kratki. Drugače pa nosi 74. Clarovi so zbledeli, zato jih ne kupim več.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:40:34
|
|
|
|
StBarbara
|
vedno kupujemo mothercare ali pa h&m bodije. Tudi sušilec dobro prenašajo
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:43:46
|
|
|
|
MIRNA30
|
Mothercare, ker so res iz kvalitetnega bombaža(kljub pogostem pranju ostanejo lepi) pa še ful luštni in cenovno ugodni so.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:51:01
|
|
|
|
viv_
|
Mothercare in HM, pa zadnjič sem jih nabavila v CA, so ful luštni, taki z ovratnički...
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:53:35
|
|
|
|
Grascakinja
|
Artplet.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 11:57:42
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny Pravljica, kakšne trakce misliš? Si mogoče mislila na majčke za zavezat, ker bodiji nimajo trakcev? Anny, tudi bodije, predvsem tisti najmanjše, lahko dobiš s trakci. Vsaj jaz sem jih nekaj za darilo ob rojstvu.
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 13:17:06
|
|
|
|
bskrle
|
Sena.
|
|
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 13:29:11
|
|
|
|
malika
|
Jaz kupujem samo Mothercare in H&M
|
|
RE: Katera znamka bodijev vam je najboljša? 3.10.2005 14:11:41
|
|
|
|
nita
|
Tut mi smo zadovoljni z Clarovimi bodiji, čeprav so mi bolj všeč iz gladkega bombaža. Drugače pa rada kupim tut Sparove bodije, kadar so v akciji in so tut zelo kvalitetni.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?