RE: A ve tudi peljete... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

andrejaz -> RE: A ve tudi peljete... (3.10.2005 23:42:18)

Mi gremo ponavadi tudi ven na deževni dan - uporabimo dežno pregrinjalo in gremo. Najljubša zabava našega Marka je postalo brcanje pregrinjala.

Ja, v eno roko dežnik, z drugo pa voziček. 

Micimici -> RE: A ve tudi peljete... (4.10.2005 8:38:28)

Z dežnikom, seveda. Vendar imam voziček tak, da ga lahko peljem z eno roko (trikolesnik, sprednje kolo se obrača 360 - maxi cosi speedy sx). Pri drugem vozičku - mareli, imam pa kup težav.

Grascakinja -> RE: A ve tudi peljete... (4.10.2005 13:11:08)

Mi gremo ven vsaj za eno uro na sprehod "tud če sekirce padajo" - sem kupila zimsko vrečo in pelerino za voziček, super stvar, jaz pa anorak in dežnik. 

Naju nič ne ustavi, niti obsojajoči pogledi ženščet, ki ne razumejo, da otroka ne moreš imet ves teden not zaprtega, če dežuje, jaz pa se tudi moram mal preluftat. In seveda pripombe v stilu "bo pegasta" itd...

Karolina je tudi že tako zverzirana, da začne okoli 15h kar sama sitnarit in takrat vem, da je skrajni čas, da gremo ven.

Naja31 -> RE: A ve tudi peljete... (4.10.2005 18:31:11)

Midva sva tudi danes šla prvič na sprehod po dežju.
14 dni nazaj sem v Toysu v Celovcu kupila pregrinjalo za voziček in je res super zadeva.
Ma, ne moremo biti skoz doma.

Dejča -> RE: A ve tudi peljete... (4.10.2005 19:31:11)

No, ja - pomaga, če voziček potiska mož, dežnik pa držim jaz (ali obratno). Če pa ni premrzlo, te pa tudi ne bo konec, če boš malo mokra.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]