zaščitna ograja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Lunca1 -> zaščitna ograja (2.10.2005 8:49:47)

Živjo!

Zanima me če ima kdo isti problem. Midva morava dobit zaščitno ograjo za stopnice, ki mora biti dolga 1,8m, poleg tega pa je problem še v tem da so stranice postrani, se pravi klasične ne moreš vpet. Zanima me kje bi dobil tako dolgo oz. če obstajajo kakšne, ki jih lahko podfaljšuješ. Mislila sva če bi mogoče naredil eno iz 2 kompletov ali kaj podobnega. Pa kje jih sploh imajo.

lp Lunca

Gina -> RE: zaščitna ograja (2.10.2005 9:54:13)

Po moje je najboljše, če tvoj to kar sam naredi. Najceneje in najbolj točno tako, kot si želita. Ali pa če reče kakšnemu frendu. Moj je naredil sam ograjo za posteljo, ker nama nobena kupljena ni bila "varna", vse so ful nizke, pa nobena ni šla čez celo posteljo. Saj z ograjami za stopnice je po moje enako.

Drugače je pa najboljše, če res želiš kupljeno, kar poklicat po vseh trgovinah (BC, Ariel, Bauhaus...se mi zdi, da so rekli, da ima tudi neckerman, pa neke tuje firme..), pa ti bodo mere povedali.

Gina -> RE: zaščitna ograja (2.10.2005 9:56:11)

Pokukaj še na spletne strani Ikee in Toysa, pa Infantina...mogoče imajo pa oni.

Anonimen -> RE: zaščitna ograja (2.10.2005 19:24:09)

Ja, na Sončku v spletni trgovini najdeš nekaj. Samo so najširše 102, potem pa lahko dodajaš posamezne po 30 cm široke. Samo ena tista za 30 cm stane 5.000 SIT, una ta široka pa 12.000 SIT. Že celo premoženje, če sešteješ, koliko jih rabite. Po širini se izide tudi, če daš dve široki skupaj, ker so različne dimenzije in se jih nekoliko da raztegniti. Pojdi podgledat na Sončkovo spletno stran. Je pa gotovo najboljše, če ji jo tvoj lahko naredi.

Stran: [1]