Talči -> RE: Pomoč-kaj ji je? (2.10.2005 16:17:33)
|
Kimi, naš Žiga bo 9.10. star dva meseca. Tudi midva sva na posvetovalnici dobila AD3 kapljice. Ves čas se polno dojiva in nimava nobenih problemov s krči. Odkar pa sem mu začela dajati te kapljice (pediatrinja je rekla, da za začetek po 2 na dan - dopoldan, potem pa vsak teden povečat dozo za 1 kapljico, da jih bo na koncu dobival po 6). Zgodba pa je taka (začelo se je prejšnji teden): v nedeljo prvič kapljice: O.K. v ponedeljek kapljice ob 15.00: krči in hudi jok (pa še jaz z njim) od 18.00 - 22.00 v torek kapljice ob 8.00: krči in hudi jok (spet jaz z njim) od 17.30 - 19.30 v sredo nalašč nisem dala kapljic, da bi videla, če so krive: nič mu ni bilo, nobenih krčev. v četrtek kapljice ob 7.30: krči in hudi jok 17.30 - 19.00 V petek sem klicala pediatrinjo in ji povedala, da mi tak ne moremo živet in naj mi da nekaj drugega, da sem slišala, da obstajajo tudi kapljice D3, ki ne povzročajo krčev (kriv je vitamin A). Ja, je rekla, ampak se ne priporočajo tako kot AD3. Rekla je, naj jaz vsako jutro vzamem 6 kapljic in jih bo Žiga dobil preko mojega mleka, ker se polno dojiva. IN sem to naredila. Petek, sobota in danes - zaenkrat še brez problemov. Kakec pa je včasih tudi zelen - to je neprebavljena hrana. Ali ima hiter metabolizem ali pa si ti kaj takega pojedla (tudi meni se včasih zdi, da čisto normalno jem, pa je kakec včasih zelenkast). Moj predlog: Poskusi en dan ne dati kapljic, boš videla, če bo kakšna razlika. Če pa te skrbi še kaj drugega, pa priporočam obvezno k zdravniku. LP Talči
|
|
|
|