Katera kahlica? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Nikica -> Katera kahlica? (1.10.2005 21:20:23)

Katera kahlica je najboljša? A je pomembno, da je kako oblikovana? Vem, da glasbene niso priporočljive. Ali je boljše kar začeti z navajanjem na nastavku za WC-školjko? Pri kateri starosti jih začnejo v vrtcu dajati na kahlico?[sm=smiley25.gif]




Marogica -> RE: Katera kahlica? (1.10.2005 21:34:24)

Mi smo našega navajali na Wc-školjko in smo kupili nastavek, ki je ime še dve stopnički, da je lahko ta mali sam splezal in se vsedel na wc-školjko. Mi ni žal, da smo se tako odločili, je pa res, da je fantek in je lulal seveda kar stoje(kot ati[sm=smiley21.gif]). kako to "laufa" pri punčkah-ne vem.
V vrtcu pa jih dajejo v jaslih najprej na kahlico in to od takrat, ko postane otrok čist. Upam, da sem si prav zapomnila.




Anonimen -> RE: Katera kahlica? (1.10.2005 21:39:31)

Po moje je hahlica boljša čimširša, čimbolj stabilna, da otroka ni strah, da bo padel. Te, ki so v obliki avtomobilov, nilskih konjev in kaj jaz vem česa še. Če pa mini WC, pa je najboljši tisti, ki ima ročaje pri krajeh. Sicer pa moj otrok na kahlo nikoli ni hotel, niti za sekundo ne, tako smo začeli kar na WC hodit. Potem smo kupili nastavek.




Stran: [1]