Gina -> RE: Dodatna luknja v pomivalnem kritu (1.10.2005 22:11:37)
|
A res, a pri am wayu (al kako se že napiše?). Jaz pa že en cajt razmišljam o filtru, ker naša čistilna ni ravno v bleščečem stanju, pa še kar nekaj let ne bo nove. Pa še firma je blizu... Kolk pa to stane? A pohvalijo? Jaz nobenega ne poznam, ki bi ga imel, žal. Zdaj imam itak navadno korito, pa lohk lukno zvrtam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Aja, a veš, da sem jaz zelo čudaška. Celo življenje so me posiljevali z vodo, ker pač ni bilo denarja za kaj drugega, smo za stanovanje odplačevali, pa se mi je zagravžala. Moja mami je trdila, da je voda najboljša stvar na svetu, pa najbolj zdrava, pa tako....jo je spila na hektolitre. Ampak zdaj sem pa menda edina od slovenskih žensk, ki vode ne mara. Celo otroštvo zato nisem nič pila. Maksimalno 2 deci na dan. A veš, da še danes ne znam piti, se moram prisilit, se mi je pokvaril občutek za žejo. Zato pa pravim mamicam, ki silite otroke z vodo. Če slučajno opazite, da otrok ne pije dovolj, je to lahko zato, ker vode ne mara. Lahko naredite škodo, večjo kot s cukranimi sokovi. No, če vodo mara, potem ni blema, je vendarle najbolj zdrava. Še bolj zdrava je pa s filtrom. In jaz si ga bom itak slej ko prej omislila. To je pametna naložba.
|
|
|
|