Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je zdaj s to krvomočnico oz. smrdljiv... 1.10.2005 15:42:36
|
|
|
|
baguSka
|
Probat ni greh. Že za druge stvari je dobra ne le za naraščaj. Ne smeš pa pretiravat oz. se moraš držat navodil. Ne poznam nobene, ki bo po njem zanosila, poznam pa take, ki sem ji je malenkost uredil ciklus. Med njimi sem tudi jaz, vendar bi bil verjetno spet čas da spet probam s pitjem čaja, ker mam spet probleme. Verjetno glih ne učinkuje na vse isto. Poskusi pa boš vidla.
|
|
|
|
RE: Kaj je zdaj s to krvomočnico oz. smrdljiv... 1.10.2005 16:23:21
|
|
|
|
miška
|
Ojla! Prosim, ce mi poveste, kak caj je to. Z kaj pa naj bi pomagal? lp
|
|
|
|
RE: Kaj je zdaj s to krvomočnico oz. smrdljiv... 2.10.2005 0:26:45
|
|
|
|
fionaP
|
Tkole bom povedala: ko sem jo imela pol leta na polici in se spraševala ali naj jo pijem ali ne, mi ni pomagala. Potem sem jo pa en mesec pila pila takoj po končani M samo 10 dni, pa sem bila .
|
|
|
|
RE: Kaj je zdaj s to krvomočnico oz. smrdljiv... 2.10.2005 23:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kristina! jaz jo imam doma. Že kar nekaj časa, pa je še nisem pila. ne vem zakaj, kar čaka me :) drugače pa ena vrečka tega čaja stane cca 400 sit in je za kar nekaj skodelic, tako, da ni drag.
|
|
|
|
RE: Kaj je zdaj s to krvomočnico oz. smrdljiv... 4.10.2005 14:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, sem se odločila, da bom to začela zdaj pit. Naslednji problem, ki je nastal, da je pri nas-v našem kraju ne dobim. V lekarni mi je rekla, da bom to sam na kakšni tržnici dobila Kje ste čaj ve kupile?
|
|
|
|
RE: Kaj je zdaj s to krvomočnico oz. smrdljiv... 4.10.2005 14:51:37
|
|
|
|
S22
|
Kak ČAJ je to? Jaz bi ga tud,a mi zaupate za kerga gre? LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?