pety78 -> Dojenje samo z ene dojke. POMOČ!!! (1.10.2005 12:00:25)
|
Pozdravljene! 26.9 sem rodila sineka[sm=9nebesa.gif]. Sedaj imava pa nekaj težav z dojenjem. V porodnišnici smo se kar namatrali, da je začel sesati. Ko je začel, je vlekel obe bradavici, vendar še ni bilo dovolj mleka, tako da je tretji dan dobil 2x dodatek, potem pa sem imela četrti dan mleka že dovolj. Vendar....sedaj se upira in vleče samo iz ene dojke. Ko ga pristavljam na drugo, zraven neusmiljeno joče in joče.[sm=sad.gif] Sploh je noče zagrabit. Smo v bolnici poskušali z nastavki, pa ni šlo, tako da ga dojim samo z desne. Saj vedno probam tudi z leve na vse možne načine. Si iztisnem malo mleka, da namažem bradavico, pa nič ne pomaga. Sem si pa iztisnila mleko iz leve dojke s črpalko in mu dala jesti po flaški. Pa je vse spil in danes zaradi tega tudi spal ponoči. Včeraj je bila katastrofa. Samo jokal je in jokal, vsako uro se je zbujal in se dojil. Naj povem, da je pri dojenju pravi zaspanček in da se z mojim prav trudiva, da ga zraven zabavava in zbujava, da sploh vleče. A mislite, da je narobe, če si iz leve izčrpam mleko in mu dam zvečer piti po flaški, da si desna bradavica malo opomore? Koliko ml pa naj sploh spije za en obrok? LP, Petra
|
|
|
|