katjandraž -> RE: Potrebujem pomoc! (1.10.2005 14:45:13)
|
KMALU, za vročino je baje pametno vzet tableto, če imaš nad 38, za grlo sem našla v lekarnah Granobil (bl ne pomaga), Angal (piše, da ni dokazov o škodljivosti[sm=zmeden.gif]) ter Panthol, kjer piše, da ga lahko jemo tudi nosečnice. Najbolj mislim, da pomaga Angal, ampak jst sem že od prejšnje srede čist [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], sm bla en dan vmes boljše, zdej se mi je pa še nos zaštopal in grlo me spet ful boli. A, ja, nos je treba čim večkrat na dan spirat s fiziološko raztopino oziroma si dat Sterimar al kaj podobnega. Grem si hitr fiziološko skuhat, k mi jo je zmanjkal. Recept: zavreš 1/2 l navdne vode z 1 čajno žličko kuhinjske (morske) soli in počakaš, da se shladi. Potem jo preliješ v plastenko. Jaz sem v lekarni za našega malega kupila majhno plastično stekleničko (1/2 dcl) in mu z njo našopam fiziološko v nos, tako da da glavo nazaj, potem pa jo nagne napej in gre gnoj in fiziolška iz druge nosnice ven. Vem, da se sliši totalno kruto in tud je ful ogabno, vendar pomaga. Tako nam je svetovala ORL, ker ima mali konstantno vneta ušesa zaradi tega zabasanega noska. Od kar to delamo ima dejansko manj vnetij! Drži se!
|
|
|
|