Cvetnilist
|
Ojoj Maca51, zelo mi je žal za tvojo izkušnjo! Res! 😔Zdaj predvidevam, da si iz okolice Lj? Zdaj glej, moj predlog, prvo probaj dobiti še eno napotnico in če dobiš, se naroči pri dr. Žebeljanu (v Mb), če ti ni predaleč. Drugače ima tudi samoplačnišķo, cena 80€. Jaz sem bila pri njemu že, ko sem bila noseča s hčero, danes pa tudi in sem bila res zelo zadovoljna s pregledom, razlago vsem! Pregled je trajal nekje med 30 in 45 min, s tem da je vsako stvar posebej razložil, kako je srček, da je zgrajen kot mora, mehur, ledvičke, vsi pretoki v maternici, utrip, premer glavice, nosek, ni da ni. Še spol je napovedal, sicer je rekel, da ne more trdit zagotovo ampak da kaže bolj na fantka. Sicer doplačala sem 50€ za slikice, merjenje možnosti preeklampsije ter 3D/4D ultrazvok, da je mela hčera lepše doživetje. Dobila sem enih 10 lepih natisnjenih slikic + na mail dobim še posnetke. Na koncu si vzame še 10 min, da podrobno razloži izvid, vse vrednosti in primerjave. Mi je tudi razložil, da dht dosti pomaga pri določanju koliko možnosti je za trisomye, meni je na primer DHT za skoraj 20_x_ izboljšal izvid. Pač ne vem, če imaš to možnost, se naroči pri njemu. Ne bo ti žal. 😊
|