trinca -> RE: spet PEDIATER - LJ (30.9.2005 22:21:14)
|
Splača se imeti dobrega pediatra. Meni lahko verjameš, ker sem si izbrala najprej pediatra iz zdravstvenega doma čez cesto. Da bom imela blizu... Pa se ni obneslo, ker je zdravstveni dom pač javna ustanova, zdravniki v njej pa bolj ali manj zdolgočaseni in vsega naveličani uradniki. Takšna je pač moja izkušnja. Ko sem pri dojenčicinih treh mesecih hotela zamenjati pediatra, je nastal problem. Zasebniki jemljejo samo novorojenčke. Potem sem se eni izmed sester zjokala v telefon, ji povedala kaj sem doživela v našem zdravstvenem domu in se me je usmilila. Zdaj sem bila pri tem zasebnem pediatru že trikrat in je super. Razlika kot med dnevom in nočjo. Zato se rada peljem k njemu, četudi se malo namučim s parkiranjem. Je vredno. V Barsosu je pediatrinja Cvetka Dragoš (je super), dobri pa so tudi Ajda Cimperman (Murgle center - vsak mesec vzame samo 10 novih novorojenčkov), Borut Banič (Vič), Vesna Plevnik Vodušek (Pržan), Darja Mikec (za Delovo stolpnico) in ga. Perme Finžgar (Murgle center). Izberi dobrega pediatra, sicer ti bo ob prvih, četudi majhnih težavicah, žal.
|
|
|
|