spet PEDIATER - LJ (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


balaena -> spet PEDIATER - LJ (30.9.2005 9:45:57)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] gre h koncu in kmalu bo tu novo malo bitje. in najbrz bo hitro naokoli se en mesec, potem je pa ze treba k pediatru. jaz pa ne vem, kam takrat. najblizji ZD nam je v Mostah, ampak sama nisem nikoli tja hodila, tako da ne poznam. Kaksne izkusnje s pediatri tam?

Jaz imam izbranega zdravnika v Barsosu, v centru. Tam imajo menda tudi pediatra - spet ne vem, kaksen je. Poleg tega me muci, ali se splaca izbrat pediatra do katerega se moras prevazat z avtom, pa po moznosti da je se problem s parkiranjem - kadar je otrocek bolan, najbrz to ni najbolj prijetno. Kaksne so vase izkusnje s tem?

Dajte mi malo pomagat, pa kaj predlagat!




Anonimen -> RE: spet PEDIATER - LJ (30.9.2005 9:54:15)

Sej bo k tebi itak prišla patronažna iz vašega ZD. Pa malo njo vprašaj. Jaz tudi nisem nikoli hodila v naš ZD, pa sem zadovoljna s pediatrom. Grem pa lahko peš (cca.15min). Za Moste ne vem...




A-N-J-A -> RE: spet PEDIATER - LJ (30.9.2005 11:52:11)

Tudi jaz pašem pod Moste,pa sem šla rajši na Vič k Dr. Porenta[sm=smiley20.gif].V Mostah pa vsak hvali svojega dr.,jaz bi izbrala dr.Kalinšek,al neki tazga če bi šla tja.




smeja2 -> RE: spet PEDIATER - LJ (30.9.2005 13:47:53)

A-N-J-A a dr. Porenta je ok?
Jaz sm namreč našega 10 dni starga škratka glih včeri narolčila k njej!
Pa ne vem v bistvu nč o njej, razen patronažna je rekla da je ona kul.
lp
smeja




simona2 -> RE: spet PEDIATER - LJ (30.9.2005 14:33:42)

Dr. Porenta na Viču je super, ravno danes smo bili prvič pri njej in moram reč, da sem si prav tako predstavljala pediatrinjo; izjemno prijazno, nežno z otročkom, z umirjenim glasom... Jaz zaenkrat priporočam, pa tudi od drugih sem slišala same pohvale.




trinca -> RE: spet PEDIATER - LJ (30.9.2005 22:21:14)

Splača se imeti dobrega pediatra. Meni lahko verjameš, ker sem si izbrala najprej pediatra iz zdravstvenega doma čez cesto. Da bom imela blizu... Pa se ni obneslo, ker je zdravstveni dom pač javna ustanova, zdravniki v njej pa bolj ali manj zdolgočaseni in vsega naveličani uradniki. Takšna je pač moja izkušnja. Ko sem pri dojenčicinih treh mesecih hotela zamenjati pediatra, je nastal problem. Zasebniki jemljejo samo novorojenčke. Potem sem se eni izmed sester zjokala v telefon, ji povedala kaj sem doživela v našem zdravstvenem domu in se me je usmilila. Zdaj sem bila pri tem zasebnem pediatru že trikrat in je super. Razlika kot med dnevom in nočjo. Zato se rada peljem k njemu, četudi se malo namučim s parkiranjem. Je vredno. V Barsosu je pediatrinja Cvetka Dragoš (je super), dobri pa so tudi Ajda Cimperman (Murgle center - vsak mesec vzame samo 10 novih novorojenčkov), Borut Banič (Vič), Vesna Plevnik Vodušek (Pržan), Darja Mikec (za Delovo stolpnico) in ga. Perme Finžgar (Murgle center). Izberi dobrega pediatra, sicer ti bo ob prvih, četudi majhnih težavicah, žal.




African queen -> RE: spet PEDIATER - LJ (1.10.2005 12:02:27)

Meni je enkratna pediatrinja dr.Iva Kalinšek v Zdr.domu Moste,zelo se posveti otroku in mamici!!




balaena -> RE: spet PEDIATER - LJ (3.10.2005 7:45:45)

Sarita, kako je pa kaj z naročanjem oz. čakanjem? Ali držijo ure, ali ponavadi ne? Misliš, da še jemlje nove paceinte, ali je že preveč zasedena?





A-N-J-A -> RE: spet PEDIATER - LJ (3.10.2005 9:20:52)

Mal sem pozna z odgovorom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Meni je dr. Porenta zelo všeč[sm=smiley20.gif].Posveti se otroku,se mu smeje[sm=smiley17.gif] je zelo prijazna,na vse odgovore ti odgovori brez vprašanja in slabe volje.[sm=bravo.gif]
Glede zasebnih zdravnikov pa takole,oni morajo bit prijazni,ker je to njihov kruh in to še ne pomeni da so ful dobri[sm=smiley24.gif].A potem avtomatično dr.z zdr.doma ni dober,al kaj[sm=zmeden2.gif]?Saj so vsi ti zdravniki enkrat delali tudi v zdr.domu!!!
Pa še neki,tudi jaz delam v zdr.domu,kjer je nekaj zdravnikov zasebnikov nekaj pa ne,pa bi šla rajši k nezasebniku![sm=smiley32.gif][sm=smiley20.gif]




cowgirl -> RE: spet PEDIATER - LJ (16.4.2011 23:36:04)

trinca: popolnoma se podpišem pod tvoj post!!! jaz se peljem raje 15 minut dalj, kot do prvega dohtarja (zobarja, ginekologa ali os. zdravnika... pediatra pa sploh) in imam kvalitetno oskrbo in normalen odnos.
...smo v fazi menjanja pediatra... upam, da mi uspe.




Stran: [1]