RE: || pričakujemo v letu 2024 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

beba92 -> RE: || pričakujemo v letu 2024 (20.7.2024 8:12:26)

Potem niti ni tako dolgo od decembra pa do zdaj. Ja mi2 pa nekje od jeseni. Joj tale slabost je res smotana, mene je pri obeh N mucilo do 5.-6. meseca 🥴 saj bolje da res pocakas, ker na prve preglede res pozno narocajo ☺️ 

Anonimen -> RE: || pričakujemo v letu 2024 (20.7.2024 15:08:02)

Ja meni se je kar vleklo priznam.Uff vidva pa ze dlje drzim pesti da bo  naslednji mesec plusek☘️ pred mojo prvo nosecnostjo je trajalo skoraj 1leto in pol s tem da sem imela neke tezave. Tako da verjamem da je zelo tezko..Upam in drzim pesti res☘️ja tele slabosti so smotane pri meni so bile pri obeh N, po prvem trimesecju so izginile. Ja saj vem malo morm se potrpeti. 

Anonimen -> RE: || pričakujemo v letu 2024 (1.8.2024 15:30:30)

Hej kako si? 

Anonimen -> RE: || pričakujemo v letu 2024 (6.8.2024 11:50:14)

Hej punce.

sem prastara članica, ki se je po dolgem predahu in kemični nosečnosti vrnila v borbo.
Sedaj je bil 3 krog, ki je očitno obrodil sadove :)

Danes zjutraj sta mi CB in babycheck pokazala [sm=modricrtici.gif]

morem pa povedat da tale babycheck malo hecno deluje, zagotovo ga več ne bom uporabila, če bom še kdaj testirala.

Upam da se tokrat izide, moj PDP bi naj bil 15.4.2025.

Je tukaj še katera aprilčica aktivna?

Veliko [sm=sloncek.gif] in še več [sm=modricrtici.gif]

Anonimna [sm=pikapoka2.gif]

Anonimen -> RE: || pričakujemo v letu 2024 (16.8.2024 12:37:44)

Pozdravljena!Cestitam! Jaz naj bi imala rok konec marca vsaj tako je izracunal morem pa pocakat se na pregled ki ga imam zacetek septembra. Kako se pocutis? Si ponovila se kaksen test?Je pa na poti 3.otrocek🤗  

Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]