MacB -> RE: Julijke2024 (11.12.2023 22:41:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka30* Lepo prebrati, da je pri vseh vse vredu :)Sem pa kar malo zmedena, katera kaj piše, ker imate vse enak “vzdevek”. Jaz imam 34 let, doma ima ze super zivahnega 3 letnika🙂Sem imela tudi pregled, videti je bilo srcek, tako da sem pomirjena. Naslednii pregled - nuhalno imam 5.1. zaenkrat mi je pdp dolocila 12.7.Ste ze komu ali v sluzbi ze povedale? Jaz zelim pocakati do nuhalne, vendar nevem ce bo slo, sploh popoldne se mi ze kar malo pozna trebuscek, cisto drugace kot v prvi nosecnosti.Drugih hudih simptomov nimam, razen bolecih prsi in utrujenosti. Zdravo. Čestitke. Tudi mi imamo doma navihanega 3letnika. No, rojen je v začetku julija, naš drugi bo verjetno imel pdp konec julija (19.12. imamo šele prvi pregled). Naša ima nekaj malega slabosti, pa hitreje je utrujena oz. zaspana. Je pa že pri prvi nosečnosti imela nekaj slabosti in veliko prespala, vsaj na začetku. Nekje od 11-12 tedna dalje pa je bila najlepša in najbolj srečna nosečka ever. In ko bo ta prvi pregled za nami, bo povedala v službi. Ali pa najkasneje po praznikih. Medtem, ko pri meni že veliko ljudi v službi ve. Je pa res smotano tole brati ja, ker tak skrivajo vzdevke kot da se da ugotoviti kdo so te osebe v realnem življenju.
|
|
|
|