Kami -> RE: februarčice (2.10.2005 22:46:16)
|
Pozdravljene, punce! No, jaz bom pa danes očitno ta zadnja "gor" na naši mali skupnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sem se že malo potolažila od petka, ko sem vam tudi ob pozni uri pisala en razburljiv post, pa sem ga potem za piko na i ponesreči izbrisala. Zato sem samo ugasnila kompjuter in šla spat (v nasprotnem primeru bi letel čez okno [sm=smiley5.gif] - kompjuter namreč)! Naš prvorojenec je namreč noč iz četrtka na petek preživel z vnetim ušesom in bolj ali manj pokonci, tako da se je petkovo jutro začelo z dirkanjem k pediatru, kjer smo čakali 2 uri. Jaz pa naročena na morfologijo, ki sem se je tako veselila!!!! Tako smo skupaj z možem in sitnim otrokom vsi trije pristali pri moji G. Sploh se nisem mogla skoncentrirat na dogajanje na ekranu, da bo pa mera polna, so se ponesrečile tudi slikice. Vem samo, da je [sm=duda.gif]ok in vem, da sem zelo jasno vidla lulija. [sm=smiley36.gif] Tako da.... čim manj planirat, ker se lahko zgodi tud to, kar se je meni in se pregled, ki se ga tako veseliš, sprevrže v moro.[sm=smiley6.gif] Komaj sem čakala, da bo konec, da odpeljem malega v lekarno in domov. Drug dan je bil že boljši, uho ga ne boli več. Sem pa jaz začela spet kašljat, tako da so bolečine v trebuhu spet močnejše. G pravi, da imam to zaradi napenjanja mišic. Ne vem, upam, da se mi ne bo spet poslabšalo. Pa tolk se čuvam! Pa čaji, pa maže, pa C vitamin.... Ampak tud ta mali je že cel september ves smrkast in prehlajen, sploh ga ne morem pozdravit, pa je bil lansko zimo zelo zdrav (od septembra do poletja je imel 2x virozo, kar se mi ne zdi veliko za njegovo prvo zimo v vrtcu). No, zdaj sem se pa razpisala.... Lep začetek novega tedna vsem skupaj! Kami
|
|
|
|