MjaV
|
Živjo, najprej čestitke Tinkatonki, se ji pa dogaja letos... Drugače pa me veseli da so vaši že taki brcači... Tudi jaz že včasih začutim kako brciko, a je še zelo slabotno... in tudi ne vsak dan - ali bi me to moralo skrbeti? Vam pa moram povedati, da sva z mojim pred tednom šla na 3D ultrazvok in sva končno spet videla najino , kako lepo "zložena na pol" lenari tam notri. Ni čudno, da ni kaj dosti brc, ko je očitno bolj zaspane sorte, se ni dal/a kaj dosti zmotit niti, ko je G kar konkretno podrezala... Vse kaže, da bo podedovala najin karakter . Namreč pri nas se ta vikend gora perila (kup bi bil premil izraz) ni čisto nič zmanjšala... smo pa zato bli na trgatvi, hik. Seveda sva tudi vprašala spol in je rekla, da se verjetno še ne vidi(?) da pa se ji zdi bolj , vendar lahko da še zraste v . Tako, da še vedno ne vemo, koga spodbujat k brcam... Me pa matra firbec, kako to, da nekaterim že na NS pogledajo spol, pri nama pa v 19 tednu najprej ni želela povedati? No do pred dvema tednoma so bili pri meni kg prav pridni... in tudi buši... nič niso rastli, sedaj pa v dveh tednih kar naenkrat za 2,5 kg več... kar naenkrat se opazi... ampak sem kar nekako ponosna na bušija (čeprav vem, da so to moji kg in G gotovo ne bo tako navdušena nad tem ) V sredo imam pregled, vendar brez UZ (še dobro, da sva že prej potešila radovednost, sicer bi si kar sama UZ naredila, G bi pa na stol privezala... Ali katera hodi kam na rekreacijo? No, punce, lepo se imejte, pa veliko brcanja!
|