Pinolina -> RE: Majevke 2024 (8.11.2023 21:26:48)
|
Pozdravljene 😊Lepo je brat takšne lepe novice 🍀 Tudi jaz sem imela nuhalno prejšnji teden in je vse ok ❤️ ko sem videla to majhno bitje, je vse postalo bolj resnično 🥰 kar solze so mi spolzele po licih 😊 kakšen neverjeten občutek, ko vidiš ta mali čudež in kako pridno že telovadi v trebuščku ❤️ zdaj čakam na izvide še od dvojnega hormonskega testa, naj bi ta teden prišli. Smo pa videli tudi “vanishing twin-a”, se je prijel, ampak se je nehal razvijat… zanimivo. V glavnem, počutje je kar ok. Edino kar se mi dogaja, ko grem na kak sprehod, kar naenkrat postanem ful “švoh”, kot da bi mi padel pritisk al pa cuker.. roke se mi začno trest, kar zmanjka mi moči, zadnjič sem se mogla na 10 metrov ustavljat in sem komaj do doma prišla. Ve, ki imate povišan sladkor, a se vam je podobno dogajalo? V glavnem, sem se naučila, da na sprehod zdaj vedno vzamem kakšno mandarino, vodo, pa obvezno telefon, Just in case… Mandarine pomagajo 😃 Preizkušeno. :) Vse vas lepo pozdravljam & vam želim lepo nosečnost še naprej 🥰🥰🍀🍀
|
|
|
|