Tručka -> RE: Aprilčice 2024 (5.10.2023 21:09:49)
|
Pozdravljene Aprilčice24 :) čestitke vsem!Trenutno sem v 12 tednu in to je moja prva nosečnost. Za menoj sta 2 pregleda, eden sicer predčasno, v 9. tednu zaradni močne krvavitve sredi noči. Glede na veliko količino krvi sem bila prepričana, da se je vse skupaj predčasno žalostno končalo. Isti dan sem odšla do ginekologinje, ki je opravila pregled in me razveselila z novico, da je s plodom vse ok, primerno velik, slišala sem srčni utrip in dobila tudi prvo slikico :) odluščil se je del posteljice, viden hematom. Diagnoza: grozeči splav, napoved za naprej pa...50% takšnih krvavitev se konča s splavom, 50% žensk pa normalno donosi in da pustimo času čas, ker velikega vpliva na to žal nimamo. Dobila sem progesteron vaginalne kapsule, bolnisko, čim več počitka in brez spolnih odnosov. Krvavitev se je še isti dan ustavila imam pa od takrat naprej rjavkast izcedek. Na naslednjem pregledu je bil hematom že nekoliko manjši, otroček živahen, skratka vse ok za tisto obdobje. Nestrpno pričakujem ponedeljek, ko me čaka pregled NS.Slabosti ali kakšnih drugih nevšečnosti na srečo nisem imela, če odmislim nočno lulanje in boleče prsi.Lep pozdrav! Pazite na sebe in svoje male <3
|
|
|
|