Pikafna -> RE: Decemberke 2023 (8.11.2023 8:30:54)
|
Jaz sem že čisto proti koncu, sem 37 tednov, pa se mi zdi, da mi še toliko stvari manjka 😅 ne toliko za kupit, kot pa za uredit, pripravit torbo za porodnišnico, pregledati cunje in oprati, take malenkosti, ampak se jih je kar nekaj nabralo 😅 Se pa jaz psihično tudi tako počutim, nekaj časa kot da bom in potem tudi doma bomo vse zmogli, kakšen dan pa me malo panika 😅 Glede presredka lahko povem, da sem imela v prvo super izkušnjo, sem odnesla brez šivov, samo “mikro poškodbe”, mislim da so tako nekako rekli, pa nisem prej nič masirala presredka. Tako da bi rekla, da je res veliko genetika in pa kako babica varuje presredek. Masaža pa sicer tudi sigurno ne bo škodila :)) Moj otroček je tudi že nekaj časa obrnjen na glavo. Sem pa ravno tako slišala od znanke da se ji je otroček obrnil ravni pred terminom za obrat. Mogoče lahko poskusiš s tistimi vajami za obrat otroka? Če kaj pomagajo slučajno? Mislim, da sem zasledila, da delajo po spinning babies - https://www.spinningbabies.com/pregnancy-birth/baby-position/breech/flip-a-breech/
|
|
|
|