Čvekačica -> RE: Decemberke 2023 (14.6.2023 10:02:37)
|
Iskreno niti nevem kaj je razlika med NIFTY in NIPT? [sm=smiley36.gif] Meni se zdi to isto. Jaz bom vzela to ta dražjo verzijo za 600€. Sem že cincala, da saj je nuhalna + DHT pa mi je mož dal mislit: "če veš da moraš skočit iz mostu pa pri enemu 80% verjetnost da boš preživela, pri drugemu pa 99%- katerega boš izbrala"[sm=smiley36.gif] Vem da bom bolj mirna potem, itak pa letos kakšni večji dopsuti odpadejo[sm=smiley36.gif] Glede teh testov sem bila jaz tudi presenečena/razočarana [sm=smiley24.gif]. Na internetu oglašujejo, da je možen Nifty od 10 tedna naprej, nuhalna pa od 11ga. Klicala sem tri bolj znane ponudnike v Ljubljani z željo, da opravim NIfty v 10 tednu in v 11 pridem na nuhalno, da bom imela približno istočasno rezultate. Ampak so me POVSOD zavrnili[sm=zmeden.gif] Rekli so, da Niftyja ne delajo pred nuhalno - za Nifty v smislu da če bo kaj narobe ti noben ne povrne denarja (čeprav tega ne pričakujem pa vseeno nočejo) in podobno, za nuhalno pa da je idelano 12 teden. Si pa predstavlajm, da če sta nuhalna in DHT vredu bo težko Nifty/Nipt pokazal čisto drugo sliko. Upam vsaj[sm=smiley36.gif]. Sem pa brala, da DHT lahko spremeni rezultate nuhalna za 10x na bolje/slabše.. Od prijateljic, ki so bile že noseče sem izfribcala, da so ponavadi dobile hitro rezulate DHT. Sem pa si kupila par tunik, ki malo bolj skrijejo trebuh,, hkrati pa so še nenosečniške za ta čas ko čakam[sm=smiley17.gif]. Ima še katera izkušnje s tem? @Kasas predvidevam da je to potem tvoja prva nosečnsot?[sm=nosecka.gif] Moja je, zato pa verjetno vse preveč analiziram[sm=smiley36.gif]. Kako je bilo na nuhalni? Dobiš tam kakšno sliko za domov? Kako ste ostale decemebrke?
|
|
|
|