Decorous Penguin
|
Živjo, po dolgem času se malo javljam. Najprej iskrene čestitke vsem! Želim vam veliko cartanja in čim manj jokanja. :) Vidim, da imamo vse zelo podobne težave: nastavki, krči... Trenutno dojim skoraj izključno z nastavki, ker fantek še ni usvojil pravilne tehnike. A se trudiva. Pa tudi jaz črpam in občasno dodam AM, če je huda lakota. Krči pa... je precej hudo. Dodajam neke kapljice s simetikonom, ki bolj malo pomagajo, dans pa sem Oleovit zamenjala z vitaminom D v razpršilu, če bo to kaj pomagalo. Res upam, da bodo, ker je hudo poslušat, kako mali joče ampak njegove bolečine ne moreš odpravit. Punce, ki ste imele carski, kako kaj okrevate? Upam, da je vsak dan boljše. @Littlekitty, vidim, da si imela tako rekoč enako izkušnjo kot jaz, samo ure so malo drugačne. Driska, nič epiduralne itd., ker je vse šlo tako hitro. Upam, da tudi ti lepo okrevaš! V petek imam pregled pri G, po eni strani se ga veselim (6 tednov je že skoraj mimo, juhu!), po drugi strani pa se bojim, da bo kaj narobe in okrevanje ne bo potekalo gladko. Sicer se počutim v redu, ne krvavim več in že lahko malo bolj normalno hodim v klanec, ampak se bojim, da imam kakšen prolaps ali pa kaj podobnega.
|