Anonimen -> RE: operacija- modrostni zobje (29.9.2005 21:33:22)
|
A to pomeni, da imaš modrostne zobe že zunaj in ti jih bodo pulili ali kaj? Meni so počeli nekaj takega, pa se enemu ni mudilo ven, tako da je zobarica poslala po kirurga, ki je priletel z dletom in kladivom. In se je začelo zbijanje, enkrat z ene strani, drugilč z druge. Seveda pod injekcijo, ampak možgani pa vseeno bolijo, ko se toliko prerukajo. No, potem sem dobila dva dni bolniške in se bom te bolniške spominjala do konca življenja. Ker sem pričakovala bnolečine in vročino in ne vem kaj še vse, kot mi je rekla sodelavka, ki so ji tudi nekaj takega delali. meni pa ni bilo čisto nič, le dva dni sem bila svobodna kot ptiček na veji. Pri meni je bilo torej tako, ne vem pa, ali imaš ti modrostne zobe tudi že zunaj. Zakaj pa je potrebna prav operacija? Kolikor vem, injekcijo lahko dobijo tudi nosečnice, torej naj bi tudi z doječimi materami ne bilo problema. Zobarja pa le vprašaj, če dobiš samo injekcijo. Po moje, da ja, ker za splošno anestezijo pri ruvanju zob v Sloveniji še nisem slišala.
|
|
|
|