Pikafna
|
Joj ja, imamo prav zatišje. Meni je tud fajn klepetati, ampak se mi pa tudi hitro zgodi, da spregledam kaj novega. Jaz sem sicer super! Matra me edino res nizek pritisk, sem ves čas utrujena, pa bolečina v sramni kosti se kar nadaljuje. Upam, da ugotovim, kaj pomaga pri tem. Je pa tudi za mano že morfologija, je bilo lepo se malo nagledat malega škrata, zaenkrat pa še vztrajava pri tem, da za spol nisva vprašala haha Hehe, sem sedaj prebrala še tvojo prigodo s spolom :D no super, da ste tako hitro ugotovili, da je nekaj zrastlo haha :D Jaz se zaenkrat še nič nisem naročila na 3d/4d pregled, v katerih tednih najbolj priporočajo, da se naročiš? :) Sicer pa nič ne skrbi za diabetološko, ker imaš vseeno tudi samo rahlo povišanje! Je sicer na začetku malo smotano to merjenje, verjetno ti bodo rekli, da si začneš merit na tešče in po obrokih, ampak se potem kar navadiš :) Ali so vam kaj povedali težo otročkov na morfologiji? Meni je rekla, da je malo večji otroček, bomo videli kako bo naprej
|