fracek
|
Hej punce. @Monika, cestitke za novo sluzbo in lep sprejem v kolektiv. Verjamem, da imas polne roke dela in zapolnjene misli, tako da ti bo hitro minilo do prave morfologije. 🤞 se mi je zdelo cudno, da bi jo imela tako hitro, ceprav ko imam nalozeno eno aplikacijo in berem malo ameriski forum, imajo pa v Ameriki kar hitro, ze po 19. tednu. Vas redno preberem in spremljam, pisat pa se mi velikokrat tako ne da, da mi je kar nerodno. Mogoce sem se cez vsa ta leta malo "iztrosila" na OBMP forumu 😅 Skratka, jaz sem pa danes docakala morfologijo, jeeeej 💪💪 z babiko je vse vredu, vsi organcki lepo vidni, par dni tudi prehiteva, ampak to mi je ze na nuhalni rekel. Je pa komentiral, da je kar veliko dete 😅 juj, sem kar malo s cmokom pogledala. Moj je sicer res visok, samo jaz sem pa mala. Cuker imam pod kontrolo, tako da to verjetno tudi ni razlog. V glavnem, zdaj zaenkrat se na eno meritev se ne bom prevec zanasala in sekirala. Tudi prevec kg sem pridelala v 1 mesecu, sem ze dobila rdeco luc, da moram bolj pazit. V glavnem, zaenkrat vse ok, naslednji pregled konec julija 🙈 Sem pa bila pri dezurnem cez vikend, ker sem se pocutila, kot da sem gripo fasala in povisano TT, me je poslal dalje na ginekologijo. Vnetni parametri so biti povisani, tako da sem dobila antibiotik. Vse ostalo pa je bilo ok, izmerili so mi tudi mat. vrat, 36mm, zaprt, tako da tega danes ni bilo potrebno spet gledat, je pa bil namen. Vceraj cez dan sem ze prisla k sebi, drugace pa sem bila cisto brez moci in energije, da sem lahko samo lezala. Kako ste kaj ostale? Pocutje vredu? Kdaj imate preglede? Midva sva ze od zacetka glede spola odkrita, ni nama bilo pomembno, da bi ostalo skrivnost. Ime mislim da tudi ze imava, ampak ga par ljudi tudi ve, kar verjetno pomeni, da vecina ze ve 😊 Pa se ne bom sekirala, prestara za te zadeve. Saj sva sama kriva, kaj pa razpravljava na glas 😊 Pozdravcek vsem in mirno nosecnost se naprej 🐞🍀❤
|