fracek
|
Zdravo punce, se malo javljam ... @pikafna, meni se je vecina simptomov umirila po 9. tednu. Trenutno nic posebnega, se tiscoc obcutek v maternici je bolj redkost kot pravilo. Se mi je pa zacel poznat trebuscek. Danes sem dopolnila 13 tednov. Nuhalno sem imela ze 18.4., dala je (za mojo starost,) super rezultate, vse je bilo na svojem mestu. Bil je prelep in custven pregled, oba z mojim sva bila prav sokirana. Razumljivo, po tako dolgi borbi 🙏❤ Nato sem imela cez par dni pri svoji G, kjer sem se enkrat lahko videla dete. V ponedeljek sem oddala kri za Panorama test, tako da zdaj cakam te rezultate, naslednji pregled pa 25.5. Mirna se nisem, me obcasno kar daje negotovost in skrbi in mislim da bo to se nekaj casa prisotno, ceprav si pravim, da moram zacet uzivati v nosecnosti cim prej. Povedala sva zaenkrat samo ozji druzini, ostali pridejo na vrsto po rezultatih za Panoramo, ce bo vse ok, v nasprotnem primeru pa bi tako morala se na amniocintezo. Upam, da do tega ne pride in da nama je ta otrocek koncno res usojen 🙏🐞🍀 Sicer se super pocutim, zacela sem nazaj telovadit kaksen teden nazaj, pase mi gibanje ... sladkorja na tesce ne morem ukrotit, tako da bom prihodnji teden dobila za zvecer inzulin. Naredila sem vse mozno, pa je v povprecju se kar previsok, ni recepta, tako da so verjetno starost in hormoni naredili svoje. Ostale meritve cez dan pa so ok, razen ce se res kaj prevec pregresim, kar seveda obcasno se. Kako ste kaj ostale? Upam, da vse tece ok. Simptomi se spreminjajo, vse prevec je razlicno od zenske do zenske in od nosecnosti do nosecnosti, da bi lahko karkoli primerjale. Jaz jih v prvi N nisem imela nic, razen malo tiscanja v maternici, koncalo se je z MA. Tokrat pa zelo rahle slabosti, pa se to, ko je bil zelodec prazen. Ce na splosno pogledam, res nic posebnega, se utrujenosti nobene ekstra, razen ob zadnjem tednu, ko je tako vreme, da samo dol pritiska. Ampak imam tudi nizek pritisk, tako da se ze zaradi tega obcasno pocutim zanic. Ne preostane druga, kot da cakas od pregleda do pregleda, vmes pa srcno upas, da bo vse ok 🤗 lepe praznike vam zelim.
|