fracek
|
@Pikafna, so se zaceli pestri tedni s slabostjo. Naj bo cim bolj znosno 🤞 Lahko normalno jes, ali gre vse ven? Saj ves, kako je, ce pa ni slabosti, pa te se bolj skrbi. Tudi jaz sem imela v 7, 8 in 9t najbolj izrazite in pogoste, ampak se vedno blage. Bruhala sem enkrat, pa se to je verjetno bolj pripomoglo kosilo, ki mi ni odgovarjalo na zelodec, pa se nutelo sem gor dodala. Od takrat se je vec ne dotaknem 😅 Tudi meni je bila nenavadna izjava, da mi nuhalne ne bo naredila. Seveda sem vedela, da leta naredijo svoje pri koncnem rezultatu, ampak sem ze prej brala, da je nuhalna vseeno kot ena zgodnja morfologija in pomembna preiskava, ki lahko vseeno da odgovore glede dolocenih rizikov. Tudi Pusenjak mi je odpisal, da ne razume njene odlocitve. Ker je bilo za tisti dan res veliko informacij, jaz pa cela srecna samo, da je bil srcek, se s tem tisti trenutek nisem ukvarjala, naslednje dni pa sem se zacela sprasevat in se mi je zdelo res nenavadno, ker tudi jaz se nisem zasledila, da bi kateri kdaj rekli, da je to vse skupaj brez veze. In potem sem se narocila pac v Lj, da bom pomirjena s tem, kdo bo odcital rezultate. Sem pa bila tudi v diabetoloski vmes, pozabila vceraj napisat, in si zdaj 4x dnevno merim sladkor, so mi namrec potrdili nos. sladkorno. V bistvu mi samo jutranji nagaja na tesce, pa se to sem zadnja dva dni ugotovila, da ce se pol ure prej zbudim, je pod mejo. Kdo bi vedel 🤷♀️
|