Sany** -> RE: Oktoberčki 2023 (10.3.2023 11:31:09)
|
Hoj. Klicala sem takrat dva dni da bi se narocila na pregled, pisala mail in nobenega odgovora. In pol sm si rekla, da ocitno mi je ze namenjeno da pocakam do prvega pregleda (23.3.). 🤷♀️ So se pa cez kaksne tri dni zaceli doloceni znaki vracati (utrujenost, napihnjenost in slabost). Sem se pa tudi jaz takrat kar sprijaznila da je verjetno konec, kar se itak pogosto dogaja. Ma zdaj si pa mislim da je vse Ok😀 Tako da drzim pesti da je tako. Drugace pa tudi mene veliko zebe in tud mojmu ni jasno kaj skos jambram da je mrzlo in se zavijam v deko do vratu. IZVIRNO SPOROČILO: Alsa3 Laurie super da je vse ok 👏☺️ Sany** kako si pa ti? So se znaki kaj vrnili? Si se prijavila na samoplacniski pregled? Misli res veliko naredijo, ko sem bila jst sigurna da nekaj ni ok, nisem imela nobenih znakov, nic 🤷♀️ ko sem si pa zacela govoriti da je vse ok, me pa skoz nekaj spika, napihnjena sem, obcasno rahle slabosti, tudi prsi niso vec cisto prazne,... Kaj se dogaja v bistvu ne vem (lahko za znaki zaradi psihe), sem pa optimisticna in sem sama sebe prepricala da je vse ok, kot sem prej imela obcutek da nekaj ni ok imam sedaj obcutek da je vse ok 😁
|
|
|
|