*snowflake*
|
Pozdravljene vse skupaj. Berem vas že nekaj časa, ampak si enostavno ne upam pisat, ker sem imela preteklo izkušnjo zelo slabo. Ker pa sedaj vidim kaj se dogaja pri tebi Alsa3, sem se odločila, da pišem. V kolikor imaš krvavitve, takoj pokliči svojega ginekologa in povej za to. Sigurno te bo sprejel takoj. Ne čakaj, da se bo vlila, ker se ne bo kar tako vlila, sploh pri teh tednih nosečnosti, kjer si že. Zdaj, če si imela morda pred kratkim spolne odnose, je lahko tudi zaradi tega (se lahko zgodi, ni pa nevarno), lahko gre pa tudi za SS. Pri meni se je tako začelo pri prejšnji nosečnosti in me zdaj toliko bolj skrbi. Začel se je kot čisto blag rjavkast izcedek zvečer, komaj da si kaj videl, zjutraj malo bolj rjavo in to se je stopnjevalo skozi cel dan, vmes tudi kri. Poklicala ginekologinjo in ker je nimam več blizu, me je napotila direktno na urgenco. Nočem te strašiti, res ne! Želim pa si zate, da greš na pregled, ker v primeru, da je vse ok (in to si želimo), boš lepo pomirjena in bo vse v redu. V nasprotnem primeru pa te bodo pripravili na čiščenje (naravno s tableti ali operativno), da se zarodek čimprej odstrani in ti ne naredi še kakšne dodatne škode v telesu. Meni je res žal, ko tole berem, ker sem imela podobno izkušnjo in je izredno boleče. Vsaj zame je bilo. Ti pa želim samo srečo! Upanje umre zadnje! Jaz sem se tako pogovarjala s svojim zarodkov, da naj zdrži, da bo vse ok, pa je bilo v bistvu konec že 2 tedna nazaj. Naj povem, da sem prvi pregled takrat celo opravila, kjer je srček bil, je bil pa izmerjen kot manjši za cel teden. Splavila sem pri 9t., izmerjen za 7t. Sem pa imela cel čas nek slab občutek, od samega začetka, ker nisem imela nobene slabosti. Pri prvem sem pa bruhala in slabo mi je bilo zelo. Tako kot sedaj. Sedaj sem 9t in si srčno želim, da bi bilo vse ok! Verjamem v to. Ampak psiha dela svoje. Srečno! In imej upanje. Ne pomenijo vse krvavitve propad nosečnosti. Pojdi, preveri, tako boš vedela na čem si. Upam, da te nisem prestrašila. Želim ti samo dobro. In tudi vsem ostalim, ki ste del te skupine. Za vse močno verjamem, da bo vse ok! Da bodo naši sončki zrasli v zdrave in krasne osebe!
|