Bonbonnie -> RE: Pričakujemo || v letu 2023 (4.4.2023 17:00:20)
|
Brincyka, jaz nisem mela tega vem pa da moj ginekolog je mene skoz opozarjal da se to lahko zgodi in da ni nic takega, da je cisto normalno. Mogoce pa je to zelo pozitivna zadeva ker ves tocno kdaj imas O? Mogoce pa je prislo do tega zaradi odnosa, da je kaksna zilica pocila, se lahko velikokrat zgodi, pa mi niti ne cutimo neko bolecino med odnosom ali podobno... Alsa3 ne vem ali je pametno da ti sploh karkoli svetujem.. pac jaz vem da ce bi to bila jaz, bi se do konca borila.. vem pa tudi da taksne situacije lahko zelo utrujajo in dostikrat obupamo zaradi izcrpanosti... Sem pa enkrat dobila nasvet ene psihologinje, da vcasih ko si tako zmeden in mas polno glavo vsega, da je najboljse da si na en list napises vse kar cutis v tem trenutku. Potem pa recimo v tem primeru, napises vse kar cutis ko si pomislis na tega da bi imela se enega otroka, na drugo stran pa kaj cutis ko si pomislis da je boljse da ne bi imela se enega. Potem primerjaj te dve strani in probaj ugotovit tako, katera situacija ti povzroca boljse splosno pocutje in v kateri situaciji se ti pocutis kot ti.. Pa zapomni si, karkoli izberes da je boljse zate, ni sebicno, razmisljaj o tem da imas se preostali del druzine in da te oni potrebujejo taksna kot si bila do zdaj.
|
|
|
|