Bonbonnie -> RE: AVGUSTOVČKI 2023 (6.8.2023 9:25:47)
|
Res je, ceprav sem delala od doma skoraj da celo nosecnost, ob 4h sem bila se samo tak utrujena da sem samo kosilo uspela naredit in potem sla spat. Mislim da redko kateri dan sem sla spat pozneje kot 8h 😂Zdaj pa mi je tako fajn, vsak dan nekaj naredim, malo vmes dremam, spat grem ob kaksnih 10-11h. Uzitek 😍 recept za tortico ti z veseljem poslikam, le da je v anglescini.Drugace pa evo jaz sem se danes tak super naspana zbudila in danes pa mam jaz obcutek kot da je zadnje in mislim da danes mene caka tisto, da more bit v nulo spucano. Mogoce zato ker se mi zdi da vceraj zvecer pa danes zjutraj sem mela par popadkov. Me je kr bolelo v spodnjem delu hrbta taka neka cudna bolecina, kot pri M mogoce. Na enih 7-8 min, trajalo je pol ure in potem nehalo. Danes zjutraj pa je bilo tako kot da bi bil samo en popadek konkretno mocan, spodaj v hrbtu in spredaj v trebuhu istocasno, trebuh pa trd. Trajalo kaksno minuto in je bilo to to. Zdaj pa upam da se ze res kaj dogaja. Jutri mam pregled, in si tak hudo zelim da mi recejo da mi ne bo treba domov it…. Da bom sla komaj cez par dni z malo😁Vceraj sem jo ze spet sanjala, da sem ji umazala oblacila za iz porodnisnice in sem jih letela prat, pol pa ko sem jo oblekla pa je tako napolnila plenicko da je oblekica bila spet cela zamazana 😂Kaj pa vidve, dostikrat sanjata vajine strucke? Jaz sanjam ze celo nosecnost, ampak zdaj kak grem proti pdpju se mi zdi da skoraj vsak drugi dan.
|
|
|
|